Θρίλερ με τα 19 εκατ. ευρώ σε κρύπτη βίλας στο Παλαιό Ψυχικό

Το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000.000 ευρώ, βρέθηκε σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικό, έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το τεράστιο ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη, ενώ η Αστυνομία εργαζόταν επί μήνες στη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό και είχε θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο – αν και ακατοίκητο – φρουρούταν σε 24ωρη βάση από εταιρεία security.

Η έφοδος φέρεται να έγινε με 15 αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη, την ώρα που τρεις ιδιωτικοί φρουροί βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του πρώην υπουργού. Οι αστυνομικοί φέρονται να τους ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν, με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων την έρευνα. Λίγη ώρα μετά, εντόπισαν σε ειδική κρύπτη το ιλιγγιώδες ποσό σε μεγάλες δεσμίδες των 50 ευρώ. ΕΛ.ΑΣ.: Δεν υπήρξε επιχείρηση της Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία αστυνομική επιχείρηση στο συγκεκριμένο σπίτι.

“Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»”, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά της η εφημερίδα «Δημοκρατία» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση η «δημοκρατία» επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες».

Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» ζητά το ΚΙΝΑΛΟ υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείου Τύπου:

“Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ στο ζήτημα που έχει προκύψει με το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ζήτησε σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, στην οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα fake news της εφημερίδας, τονίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές πλήττουν τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία”. Φωτο: Εφημερίδα “Δημοκρατία”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ