Θεόδωρος Πάγκαλος: «Ως άνθρωπος ήταν πολύ σκληρός, αλλά είχε ευαισθησίες» – Συγκινημένη στενή συνεργάτης του

Συγκινημένη εμφανίστηκε η πρώην διευθύντρια του γραφείου του Θεόδωρου Πάγκαλου για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Κώστας Σημίτης: Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν ένας αυστηρός κριτής των πολιτικών εξελίξεων

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών, όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter. Η είδηση έχει σκορπίσει την θλίψη στον πολιτικό κόσμο.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέντοράς του»

Η Σταυρούλα Δήμου, στενή συνεργάτης του επί 18 ολόκληρα χρόνια, μίλησε στην εκπομπή TLive για τον άνθρωπο και πολιτικό Θεόδωρο Πάγκαλο. Η πρώην διευθύντρια του γραφείου του, είπε με τρεμάμενη φωνή: «Είχα αυτήν την τύχη και την τιμή να είμαι από πολύ νεαρή ηλικία μαζί του. Έζησα και έμαθα πολλά κοντά του και του χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Το μυαλό, η ευφυΐα του, η μόρφωσή του νομίζω ότι σε πολύ λίγους εναπομείναντες πολιτικούς υπάρχουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

Θεόδωρος Πάγκαλος: Η συγκλονιστική ανάρτησή του όταν πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης

Όπως σημείωσε στη συνέχεια, «έζησα και τον άνθρωπο και τον πολιτικό. Ως άνθρωπος ήταν πολύ σκληρός, αλλά παρ’ όλη την σκληρότητα που έδειχνε, είχε πολύ μεγάλες ευαισθησίες. Είχε μάθει στην ζωή του και από την οικογένειά του να μην δείχνει την αδυναμία του. Έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, τον σεβόταν και τον αγαπούσε. Ήταν ο μέντοράς του. Ήταν πολύ γενναιόδωρος και προσπαθούσε να είναι δίκαιος. Έζησα μαζί του πράγματα, που άλλος άνθρωπος ούτε σε δύο ζωές δεν μπορεί να τα ζήσει».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ