Θεοδωρικάκος: Κάτω από τα μπάζα της τελειωμένης ψευτοκατάληψης κάποιων στο ΑΠΘ βρίσκονται ο φασισμός και η παράνοιά τους

“Οι απειλές δεν περνάνε. Ασφάλεια για όλους στα πανεπιστήμια”, είναι το μήνυμα που εκπέμπει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τις απειλές που δέχεται ο Πρύτανης του ΑΠΘ μετά την εκκένωσης της κατάληψης στο Πανεπιστήμιο.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στον χώρο της σχολής Θετικών Επιστημών (Στέκι στο Βιολογικό) το οποίο τελούσε υπό κατάληψη επί 34 χρόνια.

«Κάτω από τα μπάζα της τελειωμένης πλέον ψευτοκατάληψης κάποιων στο ΑΠΘ βρίσκονται η αλαζονεία τους, ο αυταρχισμός τους, η αθλιότητά τους, ο φασισμός τους και η παράνοιά τους. Είμαστε στην πράξη και με αποφασιστικότητα με τον Πρύτανη, με τους φοιτητές, με τους καθηγητές, με τη λογική, με την ελευθερία, με την ασφάλεια και την εφαρμογή των Νόμων στα πανεπιστήμια. #Ασφάλειαπαντού, ασφάλεια για όλους!», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ