Τατσόπουλος:Η Κωνσταντοπούλου είναι ο Φορτσάκης της βουλής

Τατσόπουλος:Η Κωνσταντοπούλου είναι ο Φορτσάκης της βουλής

 

Για το πώς θα ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές για πρόεδρο της Δημοκρατίας μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

“Έχει γίνει τόσο νοσηρό το περιβάλλον και από τις δύο πλευρές και γι’ αυτό εγώ είπα από την αρχή ότι δεν θέλω να παίξω μπάλα σ’ αυτόν τον αγώνα. Θα σας πω τι θα κάνω από την αρχή και δεν το αλλάζω, ας είμαι ο 180ος. Θα είμαι ο 121ος και όσο γίνεται νοσηρό το κλίμα πως ούτως ή άλλως εμείς τα παίρνουμε από αυτόν που δίνει τα περισσότερα και καλλιεργείται αυτό το κλίμα στην κοινή γνώμη, διαλύουμε απλώς το πολίτευμα. Δεν ξέρω κανέναν που να χαίρεται, εκτός από τους χρυσαυγίτες, με αυτό το κλίμα και να λέει «μόνοι τους βγάζουν τα ματάκια τους»” είπε μιλώντας στο Bήμα Fm

“Οι ανεξάρτητοι βουλευτές όλοι μαζί είναι 23. Οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές είναι 16 από αυτούς τους 23. Με τη χθεσινή συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας ξεκαθαρίστηκε αυτό που για όλους εμάς ήταν ξεκαθαρισμένο από την αρχή. Ότι οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές είναι ένα τεχνητό μόρφωμα, για να έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τις άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες, αλλά δεν έχουμε καμία θέση που να δεσμεύει και τους 16. Από αυτούς, λοιπόν, θα σου έλεγα ότι πέντε είναι στο «όχι», στο «ναι» είναι κάπου 3-4 και οι άλλοι στο «ίσως».” τόνισε.

Ο κ. Τατσόπουλος αναφέρθηκε και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία παρομοίασε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρο Φορτσάκη. 

“Μου θυμίζει το στυλ του Φορτσάκη… Η Ζωή είναι ο αντίστοιχος Φορτσάκης μέσα στο Κοινοβούλιο. Δηλαδή, πολλές φορές το ύφος του ανθρώπου αδικεί αυτό που θέλει να πει, διότι η Ζωή είναι εργατική και έχει κάνει πολλές ερωτήσεις ουσίας και σε βάθος και πραγματικά ενοχλητικές. Τους συγκρίνω, διότι μπορεί να συμφωνείς με τις θέσεις και των δύο και να διαφωνείς με τον τρόπο που το εκφράζουν. Έχουν θέσεις και τις υπερασπίζονται και γι’ αυτό τους συγκρίνω, όχι διότι έχουν πολιτική συγγένεια – προφανώς και δεν έχουν”

“Πρόκειται για έναν άνθρωπο ευφυή σίγουρα, άρα δεν είναι θέμα αντίληψης, αλλά ιδιοσυγκρασίας. Αν έχεις τέτοια ιδιοσυγκρασία, δεν μπορείς να το ελέγξεις. Γιατί είναι ο χαρακτήρας σου τέτοιος, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Αλλά προφανώς κάνει κακό στις ίδιες τις θέσεις και τις απόψεις σου, δηλαδή ασχολούμαστε με τις τσιρίδες της Ζωής πολλές φορές και όχι με αυτά που λέει. Είναι θέμα χαρακτήρα, είναι θέμα αμετροέπειας”, επισήμανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ