Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου:Δεν έχει πάρει ούτε μία πεντάρα

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου:Δεν έχει πάρει ούτε μία πεντάρα

 

«Είναι ένας άνθρωπος που όλη του τη ζωή ήταν προσεκτικός και τον κορόιδευαν. Η καταδίκη του είναι άδικη», είπε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου, σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

«Ούτε στους πιο φρικτούς μας εφιάλτες δεν μπορούσαμε να φανταστούμε κάτι τέτοιο. Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας. Δεν ξέρω πως κρίνουν και αποφασίζουν. Κανείς από τους μάρτυρες δεν είπε κάτι, εκτός από τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη», τόνισε η κα. Παπαγεωροπούλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Η κα Παπαγεωργοπούλου ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν πήρε ούτε μία πεντάρα από το δήμο καθώς, όπως είπε, «δεν είχε καμία επαφή με την οικονομική υπηρεσία».

«Του είπα να προσέχει τον εαυτό του γιατί ο Θεός είναι μεγάλος. Είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό», είπε η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Καταλήγοντας η κα Παπαγεωργοπούλου ανέφερε ότι θα βλέπει τον άνδρα της δυο φορές την εβομάδα, αλλά και ότι θα ασκηθεί έφεση στην απόφαση για ισόβια κάθειρξη.

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ