ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Οι επόμενες κινήσεις Κασσελάκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, το απόγευμα της Τετάρτης (29/11), η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην σκιά των τελευταίων κινήσεων της ομάδας των «11» που έχουν αποχωρήσει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα επιχειρήσει να κάνει τη ρελάνς δίνοντας το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα. Αναμένεται ότι θα ασχοληθεί με τις προτάσεις προς την Κεντρική Επιτροπή της 9ης και 10ης Δεκεμβρίου για τη στελέχωση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και της Επιτροπής Θέσεων.

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραλείψει να αναφερθεί σε υψηλούς τόνους και στη συγκρότηση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από την ομάδα Αχτσιόγλου και τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα.

Ο Χαρίτσης πρόεδρος της ΚΟ των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Την Δευτέρα το όνομα

Τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποφάσισαν σήμερα οι 11 βουλευτές, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους ανεξάρτητους πλέον βουλευτές: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.

Το προεδρείο της νέας ΚΟ

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:

Πρόεδρος της ΚΟ αναλαμβάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος και γραμματέας της ΚΟ η Πέτη Πέρκα.

Η επίσημη ανακοίνωση μαζί με το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι «11» αποφασίστηκε μια σειρά δημοσίων εκδηλώσεων, που στο πλαίσιο και της συζήτησης του προϋπολογισμού θα παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ