ΣΥΡΙΖΑ: Πώς έπεισε τον κ. Γεωργιάδη ο Τούρκος έποικος να του δώσει συστατική επιστολή;

“Έχουμε μπει στην τρίτη ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης χορήγησε συστατική επιστολή σε ψευδο-“υπήκοο” των κατεχομένων και καταζητούμενο επιχειρηματία, προκειμένου να πάρει τιμητική ελληνική υπηκοότητα προκειμένου να μπορεί να κινείται στην ΕΕ” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

“Έτσι ο κ. Γεωργιάδης αφού παρέδωσε το TurkAgean στον Ερντογάν, τώρα αποκαλύπτεται ότι διατηρεί σχέσεις και με επιχειρηματίες από το ψευδοκράτος. Πλέον δεν απευθυνόμαστε στον αναξιόπιστο κ. Γεωργιάδη, αλλά στη Νέα Δημοκρατία.

Αρχικά τους καλούμε να πράξουν από αύριο το ελάχιστο και να ζητήσουν άμεσα από κάθε αρμόδιο να κινηθεί και να ακυρωθεί η συγκεκριμένη τιμητική υπηκοότητα. Αλλιώς σημαίνει ότι την εγκρίνουν και είναι συνυπεύθυνοι” τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Έπειτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του κόμματος να ζητήσουν εξηγήσεις από τον αντιπρόεδρό τους. Χρειάζονται απαντήσεις μια σειρά από ερωτήματα, όπως:- Ποιος έφερε σε επαφή τον κ. Γεωργιάδη με τον καταζητούμενο Τούρκο επιχειρηματία;

– Πώς έπεισε τον κ. Γεωργιάδη ο Τούρκος έποικος από τα κατεχόμενα να του δώσει συστατική επιστολή;

– Ποιο ήταν το κίνητρο της τιμητικής υπηκοότητας;

– Εξυπηρετούσε κάποια άλλα συμφέροντα;

– Θα δοθεί στη δημοσιότητα η συστατική επιστολή του αντιπροέδρου της ΝΔ;

Ο εύκολος δρόμος για τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία είναι να σιωπούν νομίζοντας έτσι ότι βγαίνουν από το κάδρο.

Ακόμα κι αν δεν αντιδράσουν σήμερα, όμως, αποδοκιμάζοντας τον κ. Γεωργιάδη, θα το κάνουν σύντομα. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Και όπως φαίνεται θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια” καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ