ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή νέου προέδρου σε 2 εβδομάδες;

Τέσσερις κάλπες στήνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, για την εκλογή προέδρου, Κεντρικής Επιτροπής, Νομαρχιακές Επιτροπές και Οργανώσεις Μελών, σύμφωνα με όσα είπε ο  Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Ολόκληρη η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Συνέδριο

«Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Θα πάμε λοιπόν σε τετραπλές εκλογές. Οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και Πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, που σήκωσε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του ζήτησε να προσφύγει στην ετυμηγορία των μελών του κόμματος.

Τι σημαίνει όμως αυτό με βάση το χρονοδιάγραμμα; Αρκετοί ερμηνεύουν αυτή την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως πρόθεση η εκλογή προέδρου να γίνει σε δύο εβδομάδες μαζί με τις εκλογές Κεντρικής Επιτροπής, των Νομαρχιακών Επιτροπών και των Οργανώσεων Μελών.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Δεν προσγειώθηκα ξαφνικά στην Ελλάδα για να κάνω «επιθετική εξαγορά» του κόμματος, ούτε αισθάνομαι CEO»

Άλλωστε σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα Φλεβάρη αποφασίστηκε οι εσωκομματικές εκλογές για τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τα συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών να γίνουν δύο εβδομάδες μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή του προέδρου είναι σίγουρα σφιχτό, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να παρουσιαστεί για την θητεία του στον στρατό στις 11 με 15 Μαρτίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ