Ζάκυνθος: «Σκότωσε το παιδί μου – Με ζήλευε» – Ξέσπασε η 19χρονη για τον σύντροφό της

Ξέσπασε η 19χρονη από τη Ζάκυνθο, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της και ότι απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε επειδή την ανάγκασε να πάρει χάπια.

«Σκότωσε το παιδί μου», λέει η 19χρονη στην εκπομπή LiveNews και συνεχίζει: «Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δεν μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω… Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου».

Η μαρτυρία της νεαρής γυναίκας, συγκλονίζει. Ύστερα από τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 27χρονου συντρόφου της, βρήκε τη δύναμη να περιγράψει τα δραματικά λεπτά που πήγαν να στοιχίσουν ακόμα και την ίδια της της ζωή. «Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: “Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί”. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “Πιες τα”», δηλώνει η 19χρονη.

Όπως περιγράφει, προσπαθούσε να απωθήσει τον σύντροφό της, αλλά μάταια. «Έκανα εγώ ότι πονάω πολύ, ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στον δρόμο. Ότι άμα μιλήσω έχει κανονίσει ότι άμα πάει φυλακή θα στείλει κάτι άλλους Αλβανούς μου έλεγε, τον αδελφό του και κάτι άλλους να μας σκοτώσουνε. Μου έλεγε αυτός να πω ότι εγώ ήπια κάτι χάπια. Εγώ δεν ήξερα τι χάπια μου έδωσε. Έλεγα στους γιατρούς ότι δεν ξέρω τι χάπια», λέει η 19χρονη.

Η ίδια μιλάει για μία σχέση, όπου κυριαρχεί ο εκφοβισμός και η ζήλεια. Σύμφωνα με την εκπομπή, όταν η 19χρονη έμαθε πως είναι έγκυος, το ανακοίνωσε με χαρά στον σύντροφό της. Η αντίδραση εκείνου, όμως, δεν ήταν αυτή που περίμενε. Την απείλησε για τη ζωή της κι έτσι η 19χρονη μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε στο πατρικό της.

«Μου έλεγε μια μέρα που ήμουνα σπίτι μου: “Άμα δεν έρθεις θα σκοτώσω εσένα, το παιδί και θα αυτοκτονήσω”. Με ζήλευε. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Και δεν του έκανα τίποτα. Εγώ δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό. Εγώ τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά».

Η 19χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Μου είπαν ότι σήμερα θα βγω. Μιλάω και με μία ψυχολόγο, αλλά σκότωσε το παιδί μου. Αυτό δεν μπορώ… Δεν μπορώ να το ξεχάσω», λέει η νεαρή γυναίκα.

Στο Mega μίλησε και η θεία της 19χρονης. «Γνωρίστηκαν, έμεναν μαζί, έμεινε έγκυος… Δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Εγώ χθες δηλαδή που πήγα πάνω στο νοσοκομείο η μικρή δεν είχε μιλήσει, γιατί τον τελευταίο καιρό αυτός την εκφόβιζε και η μικρή πήγε να μείνει στη μαμά της. Και πήγα χθες με το παιδί επάνω. Εμείς καλέσαμε την αστυνομία, γιατί το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει» τόνισε.

Η οικογένεια του 27χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί, έχει μία τελείως διαφορετική εικόνα. Ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι περνούσε καλά και ότι ο 27χρονος δεν ήταν ποτέ βίαιος. «Δεν νομίζω ότι ήταν βίαιος ποτέ. Χθες ήταν σε ένα φίλο μου και ήταν χαρούμενοι. Ήρεμος. Περνάγανε καλά. Βγαίνανε», ανέφερε ο ξάδερφος του δράστη.

Ωστόσο, η θεία της 19χρονης περιγράφει: «Της έλεγε συνέχεια ότι αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί. Αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί».

Ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Μας απειλούσε όλους»

Στην εκπομπή μίλησε και η γιαγιά της 19χρονης, αποκαλύπτοντας ότι ο 27χρονος απειλούσε την οικογένειά της.

«Μας απειλούσε όλους αυτός, ότι θα μας σκοτώσει εμένα και την κόρη μου, αλλά κυρίως εμένα. Της έλεγα να μην πάει, γιατί είχα ένα αίσθημα ότι θα γίνει κάτι», αναφέρει η γιαγιά του κοριτσιού.

«Με απείλησε κι εμένα. Με παίρνει η μικρή μου λέει “γιαγιά, απειλεί πως θα σε σκοτώσει, να πας στην αστυνομία”. Προχθές το βράδυ πήγα από εκεί μία βόλτα, ήταν η μικρή και έφυγε. Την πήραμε τηλέφωνο κι αυτός είχε κλείσει το τηλέφωνό της, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Τον κάλεσε στο τηλέφωνό του η κόρη μου και της είπε ότι πάνε σπίτι», συμπλήρωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ