ΣΥΡΙΖΑ: Αυλαία σήμερα στη «συνεδρίαση των Σπετσών» – Οι στόχοι και τα μηνύματα

Τρίτη ημέρα των εργασιών της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες με επίκεντρο τις προτάσεις των βουλευτών για όλα τα θέματα ανά τομέα ευθύνης με στόχο την πολιτική ανασυγκρότηση του κόμματος. Οι συνεδριάσεις στις Σπέτσες γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και χαρακτηρίζονται πολύ παραγωγικές από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς κύλησε η πρώτη μέρα στις Σπέτσες – Η ομιλία Κασσελάκη, οι ροτόντες και το αναμμένο τζάκι

Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ, με ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές, βρέθηκαν στην ατζέντα της χθεσινής 2ης ημέρας των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος κύκλος εργασιών έκλεισε με τα θέματα τουρισμού, μετανάστευσης και διαφάνειας. Αρκετοί βουλευτές έφυγαν χθες βράδυ καθώς είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Σημειώνεται ότι δύο ήταν οι στόχοι αυτής της συνάντησης στις Σπέτσες: αφενός η αποσυμπίεση στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι σε μεγάλο βαθμό έχει επιτευχθεί και αφετέρου η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην επικαιρότητα κωδικοποιημένα πια λύσεις και προτάσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να πάρουμε μια γεύση από αυτές τις προτάσεις με την κατάθεση προτάσεων νόμων στο Κοινοβούλιο.

Χθες βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης παρέθεσε δείπνο στους βουλευτές και μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτός έφυγε από το σπίτι του από ένα στενό σοκάκι, ενώ στο εστιατόριο περίμενε τους βουλευτές με σβηστά τα φώτα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κυριαρχήσει το lifestyle και να βγει προς τα έξω αυτό, αλλά η σκληρή δουλειά που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις της η Έλενα Ακρίτα τόνισε ότι «έχουμε ήδη δουλέψει πολύ σκληρά. Συνεχίζουμε σήμερα και νομίζω ότι θα πάνε όλα πολύ καλά». Από την πλευρά του ο Πέτρος Παππάς υποστήριξε ότι «ήταν ένα παραγωγικό τριήμερο. Παράξαμε πολιτική και τα αποτελέσματα θα φανούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που θα καταθέσουμε προτάσεις σε κάθε τομέα».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ