Στέφανος Κασσελάκης: «Πυρά» εναντίον Συρίγου για τη Συνθήκη της Λωζάννης – «Κάνει δώρο στον Ερντογάν»

«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης με φόντο τις δηλώσεις του Άγγελου Συρίγου για τη Συνθήκη της Λωζάννης, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Πλάι σε έναν Ερντογάν που προσπαθεί εδώ και καιρό να αναθεωρήσει τη Συνθήκη της Λωζάννης, ήρθε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Συρίγος να υπερθεματίζει ότι «η Συνθήκη της Λωζάννης είναι παρωχημένη και το 97% της δεν έχει καμία αξία»!

Όταν κάνεις τέτοιο δώρο στον Ερντογάν, τα «δεν εννοούσα αυτό» περιττεύουν. Αμέσως μετά την επανεκλογή του, το 2023, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για «υποχωρήσεις». Μετά ακολούθησαν οι «υποκλίσεις» και τη 2η μόλις μέρα του 2024, περνάμε σε «Συνθήκη χωρίς αξία» τόνισε σε ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Να γνωρίζουν ότι όσο και αν προετοιμάζουν τον ελληνικό λαό μέσω τέτοιων δηλώσεων, θα τον βρουν σύσσωμο απέναντί τους. Και βεβαίως, η Πατριωτική Αριστερά δεν πρόκειται να επιτρέψει παρέκκλιση ούτε κατά ένα εκατοστό από την πάγια θέση των ελληνικών κυβερνήσεων ως προς τη Συνθήκη της Λωζάννης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ