Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Eίναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Σκοπός των φωτογραφιών είναι να αποτυπώνουν στιγμές της ζωής μας. Μάλιστα, οι παιδικές μας φωτογραφίες έχουν κάτι το “μαγικό”, καθώς μέσα από αυτές μπορούμε να “ταξιδέψουμε” πίσω, στα ίσως πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μεγάλωσε και πλέον είναι από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Στην φωτογραφία βλέπουμε την Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε και με την παρουσίαση.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Νικήτα. Πατέρας της είναι ο τραγουδιστής Νίκος Νομικός και η μητέρα της ονομάζεται Ούρσουλα.

Έγινε γνωστή συμμετέχοντας στα καλλιστεία του Ant1, που έγιναν το 2007, στα οποία εξελέγη Σταρ Ελλάς. Η καριέρα της στον χώρο της παρουσίασης, άρχισε το 2008, παρουσιάζοντας μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη την ψυχαγωγική εκπομπή “LifeStyle” στο ALTER.

Το 2009 συμπαρουσίασε μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή την ψυχαγωγική εκπομπή του Mega “Όμορφος Κόσμος το πρωί”.

Κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής της καριέρας έχει παρουσιάσει αρκετές εκπομπές και έχει αγαπηθεί από το κοινό. Παράλληλα με την παρουσίαση η Δούκισσα Νομικού συνεχίζει να ασχολείται και με τον χώρο της μόδας.

Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν το 2022, όταν και παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα την εκπομπή “Το Πρωινό”.

Μιλώντας για την τηλεόραση σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε αναφέρει ότι: “Δεν υπάρχει το κομμάτι της τηλεόρασης για εμένα. Δεν θα ήθελα. Δεν μετανιώνω για το “Πρωινό”. Όχι, μια χαρά. Εδώ είμαστε, πολύ ωραία πράγματα κάνουμε. Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Νιώθω, αυτή την στιγμή, πως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος.

Αυτό το για πάντα, κάπως με τρομάζει και εμένα γιατί είμαι αρκετά χρόνια, από το 2008, οπότε την αγαπώ πολύ αυτή την δουλειά. Αλλά ωραίο δεν είναι να κλείνουν και οι κύκλοι όταν πρέπει να κλείσουν; Ωστόσο μην με βάζεις να λέω μεγάλες κουβέντες. Αυτή την στιγμή ότι και να μου πείτε θα σας πω, πως δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου και η απάντηση είναι όχι!”.

Το 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2017 στη Μύκονο. Στις 25 Μαρτίου του 2018 η Δούκισσα Νομικού έφερε στην ζωή το πρώτο τους παιδί, τον Σάββα. Ενώ, στις 26 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, η κόρη τους Αναστασία.

Αναφερόμενη στην μητρότητα αλλά και στο σώμα της μετά τις δυο γέννες, σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε σημειώσει: “Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια”.

Δούκισσα Νομικού
Πηγή: Instagram/dutchesss_

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Δούκισσα Νομικού στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 10 Ιανουαρίου 2023. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού έχει γράψει: “10 Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Υ. Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά. Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει. Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα (μάντεψε τι έφτιαξα σήμερα στα παιδιά για το απόγευμα), τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο, τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά (τι ωραία παιδικά υπήρχαν τότε), τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά (ακόμη το κάνει όταν φεύγουμε από το πατρικό μας) και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους. Αχ. Αυτά είχα να πω. Καλό βράδυ παιδιά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ