Στέφανος Κασσελάκης: «Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος» – Νέο βίντεο για τα Τέμπη

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ένα βίντεο του iSYRIZA για την τραγωδία στα Τέμπη κατηγορώντας την κυβέρνηση για «μπάζωμα» της αλήθειας.

Το νέο βίντεο του iSYRIZA, διάρκειας 2 λεπτών, μιλάει για επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Τέμπη: Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος» σχολιάζει λακωνικά ο Στέφανος Κασσελάκης κάτω από το βίντεο.

«Η αλήθεια που έταξε…» γράφει στην αρχή του το βίντεο, όπου πρώτος από όλους εμφανίζεται ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ λίγες ημέρες μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία έλεγε: «Πρώτος εγώ θέλω να μάθω όλη την αλήθεια».

Στη συνέχεια «παρελαύνουν» μια σειρά από κυβερνητικά στελέχη, που απαντούν στα περί «μπαζώματος» του τόπου του δυστυχήματος. Από τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Φλωρίδη έως τον Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Μάκη Βορίδη και τη Σοφία Βούλτεψη.

Στο βίντεο προβάλλονται και αγωνιώδεις δηλώσεις συγγενών των θυμάτων που ψάχνουν δικαίωση, αλλά και οι τελευταίες αποκαλύψεις για τη «μονταζιέρα» στα ηχητικά ντοκουμέντα της τραγωδίας.

«Και είναι ακόμα πρωθυπουργός» καταλήγει το βίντεο του iSYRIZA.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ