Στέφανος Κασσελάκης: Από την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λείπει η λέξη Μπέος

Επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης στο θέμα του Αχιλλέα Μπέου μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητας χθες. Σε αυτό καταγράφεται ο δήμαρχος Βόλου να επιτίθεται σε πλημμυροπαθή κάτοικο, όταν ο τελευταίος τον βρίζει. Ο Στέφανος Κασσελάκης σε νέα ανάρτησή του σήμερα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι από την κυριακάτικη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος.

Αχιλλέας Μπέος: Απαντά γιατί επιτέθηκε στον πλημμυροπαθή κάτοικο – «Είμαι άνδρας και όχι λουλού»

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1.926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος.

Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

Αχιλλέας Μπέος: Τα «βρήκαν» με τον κάτοικο – Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για το επεισόδιο και η συγγνώμη

Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει;

Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται;

Αχιλλέας Μπέος: Τι απαντά για το επεισόδιο – «Αντιδρώ ίσως και ακραία στις προσωπικές ύβρεις»

Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;».

Η κόντρα Κασσελάκη με τη ΝΔ για τον Αχιλλέα Μπέο

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

«Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών» τόνιζε ο κ. Κασσελάκης.

Η απάντηση της ΝΔ ήταν άμεση. Στην ανακοίνωσή της ανέφερε: «Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν στις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Λίγο αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας:

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη.

Την ευθεία καταδίκη του “καταλληλότερου” γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του».

«Ο Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις»

Σε σχόλιό του στο Twitter o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, ανέφερε ότι «από την πολλή “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ