Σπυρόπουλος στον Realfm 97,8: Θα είμαστε στην όχθη των νικητών την επόμενη ημέρα των εκλογών

Ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, μίλησε στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή.

“Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με το ΠΑΣΟΚ και τα ΚΙΝΑΛ. Η νεότερη γενιά πρέπει να βγούμε μπροστά παράλληλα με τον επαγγελματικό μας βίο” είπε αρχικά.

“Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκτήσει νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και να απαντήσει στα βασικά προβλήματα που έχουν στην καθημερινότητά τους” πρόσθεσε.

“Χρειάζεται δουλειά από εδώ και πέρα” σχολίασε. “Όταν αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει εκλογές, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ευχάριστο για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Θα είμαστε στην όχθη των νικητών την επόμενη ημέρα των εκλογών, οι πολίτες θα μας κάνουν πρωταγωνιστές στο πολιτικό σκηνικό” πρόσθεσε.

“Βάζουμε ζητήματα που αφορούν στη νεότερη γενιά, αλλά και πράγματα που πρέπει να γίνουν στον τόπο για να προοδεύσει” είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την Novartis και τον κ. Λοβέρδο απάντησε ότι “είμαστε οι πρώτοι που είπαμε όλα στο φως και η δικαιοσύνη να αφεθεί ελεύθερη να διερευνήσει και να αποδώσει τις ευθύνες όπου υπάρχουν”.

Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές, με τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια και τα ανανεωμένα μας όργανα” υπογράμμισε ο κ. Σπυρόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ