«Σπαρτιάτες» – Δομνίκη Παπαδοπούλου: «Μου έστελναν μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν και θα με δείρουν»

Αίσθηση προκαλούν όσα αποκαλύπτει η Δομνίκη Παπαδοπούλου για απειλές που δέχτηκε από τους αυτοαποκαλούμενους «Αγνούς Εθνικιστές» ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, που τις θεώρησαν άσεμνες. Η Δομνίκη Παπαδοπούλου, που ήταν υποψήφια βουλευτής με τους «Σπαρτιάτες» διαγράφηκε από το κόμμα, λίγες ώρες μετά την είσοδό του στη Βουλή.

Δομνίκη Παπαδοπούλου: Το GNTM, η υποκριτική, το X-Factor και η διαγραφή από τους Σπαρτιάτες λόγω OnlyFans

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 αναφέρει πως «δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “αγνοί εθνικιστές”, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη”». Σύμφωνα με την μαρτυρία της υπήρξε τηλεφωνική (σσ. παρέμβαση για την απομάκρυνσή της). «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν, αν με συναντήσουν θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο» λέει η Δομνίκη Παπαδοπούλου.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι αυτοαποκαλούμενοι «Αγνοί Εθνικιστές» ήταν αυτοί που αφού εκφόβισαν το νεαρό μοντέλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών και φέρεται να απαίτησαν από τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών» να την απομακρύνουν από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έχει την υποστήριξή τους. «Είχανε μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν», δήλωσε η Δομνίκη Παπαδοπούλου. Έτσι, ο πρόεδρος του κόμματος φέρεται να υπέκυψε στις απειλές τους και απομάκρυνε τη νεαρή υποψήφια.

Δανάη Μπάρκα για Σπαρτιάτες: «Σιγά μην φοβηθούμε» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο μεταξύ, και νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους «Σπαρτιάτες». Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και νέος βουλευτής, Χάρης Κατσιβάρδας, είχε παραδεχτεί δημόσια ότι δραστηριοποιείται στους «Έλληνες» του Κασιδιάρη. Ήταν ο δικηγόρος που έστειλε εξώδικο στην πρώην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για εκδήλωση σε σχολείο της Θεσσαλονίκης κατά την οποία drag queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά. Ήταν και ο δικηγόρος που ξύπνησε ομοφοβικά αντανακλαστικά εκπροσωπώντας οικογένεια παιδιού, που σοκαρίστηκε όταν είδε την ταινία «Αγόρια στο ντους».

Ο νέο βουλευτής Ηρακλείου των «Σπαρτιατών», Μιχάλης Γαυγιωτάκης δεν είναι γνωστός μόνο για τον τίτλο του Μίστερ Κρήτη που κέρδισε το 1985 ως body builder, αλλά και για τις ακραίες θέσεις του. Είναι υπέρ της θανατικής ποινής, της αυτοδικίας και της χρήσης όπλου, όταν μία οικογένεια βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες» – Ο κουμπάρος του Μπαρμπαρούση και ο body builder

Θύματα της Χρυσής Αυγής, που έσυραν μέλη τους στα δικαστήρια και τα καταδίκασαν, σήμερα δηλώνουν τον φόβο τους για την επιστροφή τους με νέο μανδύα στη δημόσια ζωή. «Αισθάνονται απροστάτευτοι, διότι και όταν ακόμα μία δικαστική απόφαση κλείνει στη φυλακή όσους έκρινε ενόχους για τα εγκλήματα σε βάρος τους, έρχεται η πολιτεία και σηκώνει τα χέρια ψηλά απέναντι στα εκλογικά κόλπα τους και τελικά τους ηροποιεί και τους επιτρέπει να εκπροσωπηθούν κοινοβουλευτικά» δηλώνει ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος θυμάτων της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα, εξάλλου, ανακοίνωσε ότι θα συγκροτήσει μέτωπο απέναντι στους «Σπαρτιάτες».

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ