Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένα ακόμα συνταρακτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν σήμερα (26/6) οι τηλεθεατές του “Survivor All Star“, με τους εναπομείναντες παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μία ανάσα πριν το μεγάλο τελικό.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ η Σταυρούλα δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας της στάσης που κρατάνε η Στέλλα και ο Μάριος απέναντί της. Μάλιστα η παίκτρια δηλώνει απογοητευμένη και προδομένη, τονίζοντας πως από τον Μάριο ειδικά δεν το περίμενε.

«Είδε λέει αλλαγή συμπεριφοράς απ’ εμένα, γιατί πήρα τον Σάκη και όχι τον Ηλία. Πήγε να με πατήσει και άλλο. Έτσι είναι οι φίλοι;» ακούγεται να λέει η Σταυρούλα. Ενώ ο Μάριος αναφέρει ότι: «Δεν είναι κάτι που έχω βγάλει από το μυαλό μου, είναι γεγονότα τα όποια έχουν συμβεί, όλα αυτά και σ’ αυτό απέτυχες».

Σε ευνοϊκή θέση θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες (MVP) στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, καθώς θα μπορεί να υποδείξει άλλον έναν παίκτη ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός αναφέρει: «Ο MVP ή η MVP, ο παίκτης δηλαδή ή η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα έχει ένα μοναδικό δικαίωμα, να καθορίσει άλλον ένα υποψήφιο. Να βάλει άλλον ένα παίκτη ή παίκτρια στο παιχνίδι των υποψηφιοτήτων».

Πάντως με βάση τα spoilers σήμερα την ασυλία κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα τεθεί ο Νίκος Μπάρτζης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ