Ο Βασάλος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του: «Είμαι ελεύθερος, είμαι μόνος»

Συνέντευξη παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την αποχώρησή του από το “Survivor All Star” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος.

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα όγδοος, δεν το περίμενα, αλλά όταν βγήκα έξω κατάλαβα για ποιο λόγο αποχώρησα. Την αυτοκριτική μου εγώ την κάνω, άλλοι δεν την κάνουν την αυτοκριτική τους. Είπα ότι στην αρχή δεν ήμουν καλός, μετά το βρήκα λίγο παραπάνω. Δεν ψηφίζουμε μόνο αγωνιστικά, δεν πήγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τηλεοπτικό προϊόν είναι, οπότε λογικά και ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει ανθρώπους που του αρέσει να τους βλέπει κλπ» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την αποχώρησή του.

 

Ενώ προσέθεσε πως: «Ξέρεις ποιο ήταν το λάθος μου, που το κατάλαβα εκ των υστέρων; Ότι δεν σκέφτηκα τηλεοπτικά και επειδή ήταν τρία Survivor, ήταν το backstage, το on – camera και ήταν και το χειρότερο, αυτό που ήταν έξω στις εκπομπές. Αυτά που είδα και διάβασα και άκουσα απ’ όλους τους καλοπροαίρετους ανθρώπους, που έβγαζαν κάτι ωραία ρεπορτάζ που δεν ξέρω αν ισχύουν ή όχι, αλλά θα τα πω και αυτά. Το λάθος μου ήταν ότι το off – camera, το έφερνα μπροστά στις κάμερες, οπότε αυτό που έλεγα δεν μπορούσες να το υποστηρίξεις με εικόνα. Δεν έχετε ιδέα τι έχει συμβεί στο backstage, αν υπήρχε μία κάμερα θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό Survivor».

Παράλληλα εξαπέλυσε τα βέλη του κατά πρώην παικτών και δημοσιογράφων: «Παραποιήθηκε σε κάποιες φάσεις η αλήθεια, από κάτι παίκτες που έρχονταν σ’ εσένα και λέγανε κάτι αρλουμπολογίες, κάτι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν το ρεπορτάζ, αλλά έχουν το ρεπορτάζ μόνο για εμένα, για τους άλλους δεν το έχουν. Δεν ξέρω τα παιδιά (δημοσιογράφοι) μάλλον φοβήθηκαν μην τους πάρω την δουλειά, που είπα και στα stories μου εχθές. Δεν έχω σκοπό να πάρω την δουλειά από κανέναν, σε κανένα πάνελ. Το είδα τόσο προσωπικό γιατί είμαι σ’ ένα παιχνίδι, δεν ξέρω τι συμβαίνει έξω, οπότε βγαίνω και βλέπω μία εικόνα για εμένα πολύ διαφορετική απ’ αυτή που είχα ζήσει εγώ μέσα. Που είχα βγάλει εγώ προς τους παίκτες και λέω γιατί πήγε τόσο λάθος; Όταν αποχώρησα, ο Λιανός μου είπε “Δεν το περίμενα” και καθόμουν και σκεφτόμουν στο ξενοδοχείο τι πήγε λάθος και βγαίνοντας απ’ το παιχνίδι βλέπω όλο αυτό».

 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε ότι δεν θα άλλαζε κάτι στην παρουσία του: «Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Γιατί κάθε βράδυ που κοιμόμουν και έκανα την αυτοκριτική μου, κοιμόμουν με την συνείδησή μου καθαρή. Δεν το λέω εγωιστικά, το λέω με πλήρη επίγνωση. Είδα πάρα πολύ πόλεμο από παίχτες που αποχώρησαν, χωρίς να έχω καμία σύνδεση με αυτά που λέγανε. Δέχθηκα πόλεμο από κάτι δημοσιογράφους, που πάλι δεν κατάλαβα για ποιο λόγο να γίνει στο πρόσωπό μου. Ήμασταν 38 παίχτες, για ποιο λόγο να εστιάσουν σ’ εμένα;».

 

«Είμαι ελεύθερος! Είμαι μόνος» θα πει απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά, επιβεβαιώνοντας έτσι τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Παράλληλα θα αναφέρει πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό με συμπαίκτριά του, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δημιουργήσει μία πιο στενή σχέση με την Σταυρούλα. Συγκεκριμένα τόνισε: «Με είχες για τόσο χαζό; Θα φύγω μπροστά από την κάμερα με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που με κατηγορούσαν ότι έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό; Γιατί; Και να θέλεις να κάνεις κάτι, δεν μπορείς. Είναι πολλά τα μάτια, λίγο το φαγητό, όρεξη μηδέν και να θες να κάνεις κάτι. Δεν σου περνάει από το μυαλό».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ