Σούρλας: Αυτοί που δίνουν τα αναβολικά είναι κτήνη

Σούρλας: Αυτοί που δίνουν τα αναβολικά είναι κτήνη 

Την ανάγκη να υπάρξει «εθνική ομοψυχία και συνεννόηση» για να «αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη κρίση», τόνισε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας, Γιώργος Σούρλας, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, στον Real Fm 97.8.

«Πρέπει να βρεθεί ένας τόπος για να συνεργαστούν οι πολιτικές δυνάμεις και οι πολίτες και ο καθένας να κάνει το καθήκον του», τόνισε ο κ. Σούρλας προσθέτοντας ότι «η κρίση δεν είναι μόνο πολιτική αλλά και κοινωνική».

Ερωτηθείς για το θέμα των αναβολικών σημείωσε: «Κάποιοι τα παίρνουν, κάποιοι τα δίνουν. Αυτοί που τα δίνουν είναι οι απατεώνες, οι παλιάνθρωποι, τα κτήνη και αδιαφορούν για τις επιπτώσεις που θα έχει στην υγεία ενός παιδιού».

«Δεν πρέπει να μάθουν τα παιδιά από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ότι το αναβολικό σκοτώνει;», διερωτήθηκε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας.

«Όπου υπάρχει πολιτική βούληση επαρκής, δεν υπάρχει διαφθορά. Η κατάσταση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τη μια μέρα στην άλλη. Τα δύο χρόνια που εκφράστηκε η πολιτική βούληση είχαμε αποτελέσματα», κατέληξε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ