Σκυλακάκης στον Realfm 97,8: Ο πληθωρισμός παραμένει ένα αγκάθι – Τι είπε για το market pass

«Ο πληθωρισμός παραμένει ένα αγκάθι και σε εμάς και στην Ευρώπη και στην Αμερική. Αλλά θα έχουμε μια υποχώρηση και ενδεχομένως και στην Ευρώπη μια πιο γρήγορη υποχώρηση. Έχουμε και κάποιες θετικές εξελίξεις στην αγορά του αερίου» δήλωσε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι αβέβαιη η χρονιά μας, θα δούμε πώς θα πάει» σχολίασε.

«Θεωρώ πως υπάρχει δρόμος για τις τράπεζες και αφορά κατά κύριο λόγο τις προμήθειες και τα επιτόκια καταθέσεων. Το κομμάτι των δανειοληπτών, το μέτρο για τους 30.000 καλύπτει τους πιο ευάλωτους. Γενικότερα η απάντηση είναι να διατηρήσουμε θετικό ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης και η επιβράδυνση να είναι σύντομη. Και φυσικά να βοηθήσουμε τα νοικοκυριά, το market pass είναι ένα εργαλείο για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους» περιέγραψε.

«Η αντιπολίτευση όταν ήταν στην κυβέρνηση κατά βάση έπαιρνε λεφτά από τον κόσμο και τα έπαιρνε πράγματι και παραπάνω από 1 ευρώ την ημέρα, οπότε έχει αυτά τα κριτήρια. Γενικώς είναι large που λένε οι Γάλλοι, είναι μεγαλοπρεπείς» απάντησε για την κριτική στο market pass.

«Η αντιπολίτευση τώρα ανακάλυψε τα διυλιστήρια, τώρα βρήκε φωνή» επεσήμανε.

«Αν δούμε ότι το market pass έχει μεγάλη απήχηση στους πολίτες, προφανώς θα έχει και ουσία. Αν για κάποιον κάτι δεν έχει ουσία, δεν προσέρχεται για να το πάρει. Αυτό δίδεται μέσω πλατφόρμας και θα αποδειχθεί στην πράξη» είπε ο κ. Σκυλακάκης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ