Σκουρλέτης:Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής Τατσόπουλου

Σκουρλέτης:Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής Τατσόπουλου

Τέλος στα σενάρια διαγραφής του Πέτρου Τατσόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ βάζει με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε άγνοια για τα σενάρια διαγραφής του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξεκαθάρισε πως δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα «ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως».

«Γνωρίζω ότι την επόμενη Τρίτη που έχει κοινοβουλευτική ομάδα και το άκουσα από μια συνέντευξη του γραμματέα της ΚΟ Ν. Βούτση, θα συζητηθεί αυτό το θέμα. Απλά να ξέρετε ότι δεν με ενοχλεί τόσο η δυνατότητα του κάθε βουλευτή να λέει την άποψή του, όσο το να στεκόμαστε λίγο στο περιεχόμενο αυτών. Θεωρώ, δηλαδή, ότι πολλά από αυτά που είπε ο κ. Τατσόπουλος είναι λάθος και εκεί θέλω να κάνω τη συζήτηση».

Ωστόσο, ο κ. Σκουρλέτης παραδέχθηκε ότι οι απόψεις που εκφράζει ο Πέτρος Τατσόπουλος απέχουν πολύ από τις συλλογικές εκτιμήσεις και τοποθετήσεις του κόμματος.

Παράλληλα, σχολίασε και τα «περί αποστασίας» λέγοντας πως η οξύτατη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου και του Ευάγγελου Βενιζέλου καταδεικνύουν τον πανικό τους.

«Όταν μιλάμε για αποστασία, ο όρος αυτός συνδέθηκε με άλλες εποχές και ήταν μια προσπάθεια το θηριώδες τότε ποσοστό της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, το 52%, να χάσει την κυβέρνηση με την εμπλοκή του παλατιού».

Επίσης, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει άμεσα κυβέρνηση θα εκμεταλλευτεί την ελληνική προεδρία της ΕΕ για να συγκαλέσει έκτακτη σύνοδο κορυφής για το ελληνικό ζήτημα.

«Μπορώ να σας πω, κατέχοντας την προεδρία της ΕΕ ως χώρα, μπορούμε να θέσουμε όλα αυτά τα ανοικτά ζητήματα. Να συγκαλέσουμε μια έκτακτη σύνοδο κορυφής και να συζητήσουμε για την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος και κατ’ επέκταση των κυρίαρχων πολιτικών εντός της Ευρώπης».

 

Πηγή:ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ