Σκουρλέτης: Τζάκρη και Αυγέρη είχαν σχέδιο ρήξης – «Δεν θα απαντήσω σε γελοιότητες» απαντά η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Πάνος Σκουρλέτης εναντίον Δώρας Αυγέρη και Θεοδώρας Τζάκρη. Ο κ. Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από τον Στέφανο Κασσελάκη κατηγόρησε την κυρία Δώρα Αυγέρη και την κυρία Θεοδώρα Τζάκρη ότι είχαν σχέδιο ρήξης.

Φίλης για Κασσελάκη: Υπάρχει αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες

«Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα» είπε ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστήριξε, «εκτός από τον Τσίπρα, οφείλουν να μιλήσουν Γεροβασίλη και Παππάς».

Βίτσας μετά τη διαγραφή του: Δεν έχω διάθεση να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ – Λέω «ναι» στο να μιλήσει ο Τσίπρας

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είναι κατάντια το ότι ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα» και υπογράμμισε ότι «υπάρχουν ευθύνες στο καταστατικό του κόμματος για την προεδρία Κασσελάκη». Χαρακτήρισε «τρύπα» στο καταστατικό την εκλογή προέδρου χωρίς προϋπηρεσία στο κόμμα.

«Φυτευτό δεν τον είπαμε εμείς. Εκείνος είπε ότι τον φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Η απάντηση Αυγέρη στον Σκουρλέτη

«Δεν θα απαντήσω στις γελοιότητες του Πάνου Σκουρλέτη» τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Μέχρι χθες το βράδυ ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με μια εξάντληση υπομονής και ανοχής από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να θυμίσω ότι υπήρχαν συναντήσεις με τους συντρόφους. Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Νίκο Φίλη στο γραφείο του στη Βουλή. Ήταν από τις πρώτες συναντήσεις που έκανε. Προσπάθησε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος και κυρίως να δοθεί το νεύμα και στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην προοδευτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ότι ακριβώς γίνεται αυτό το πράγμα. Δυστυχώς όμως, απ ό, τι φαίνεται, εδώ δεν έχουμε μόνο μια έλλειψη σεβασμού προς το εκλογικό αποτέλεσμα, τις διαδικασίες και την ίδια τη διαδικασία, έτσι όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό, δηλαδή εκλογή από τη βάση. Αλλά να μου επιτρέψετε να πω ότι έχουμε και μια έλλειψη σεβασμού και προς το πρόσωπο του Προέδρου αλλά και των υπολοίπων μελών του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η κυρία Αυγέρη και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ηγεσία. Μπορεί σε κάποιους να αρέσει, μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, γιατί αυτό δεν είναι συμβατό με αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Αλλά αυτή είναι η απόφαση. Ας αφήσουμε τα πράγματα και την ίδια τη ζωή να αποδείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει πολιτική; Μέχρι στιγμής όλοι όσοι καμώνονται ότι τους ενδιαφέρει η πολιτική, δεν επέτρεψαν ούτε να διατυπωθεί η πολιτική πρόταση και το σχέδιο, ούτε πολύ περισσότερο να έχουμε εφαρμογή της πολιτικής στην πράξη και στο πεδίο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ