Σκέφτηκε να παραιτηθεί ο Βενιζέλος;

Σκέφτηκε να παραιτηθεί ο Βενιζέλος;

Ήθελε να παραιτηθεί απο αρχηγος του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, βλέποντας την Τετάρτη το μεσημέρι στη βουλή κατά την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις να ξηλώνεται σαν το “πουλόβερ” το κόμμα του με τις διαφοροποιήσεις των βουλευτών του.

Μόνος στο γραφείο του στη βουλή, έχοντας ανοικτό μόνο το ipad και διαβάζοντας αναρτήσεις πολιτών- χρηστών στο twitter, ζήτησε απο τους συνεργάτες του μετα την σύντομη επίσκεψη δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την τροπολογία Στουρνάρα, να παραμείνει μόνος: μην με ενοχλήσει κανείς… Τους είπε.

Άρχισε να καλεί στο τηλέφωνο ανθρώπους της απόλυτου εμπιστοσυνης του , στους οποίους ρωτούσε τη γνώμη τους για το τι θα έπρεπε να κάνει προσωπικα , αν έπρεπε να παραιτηθεί ή όχι. Μίλησε και με την οικογένειά του …Όλοι τον απέτρεψαν. Κάποια στιγμή ο κ. Βενιζελος ζήτησε να καλέσουν στο τηλεφωνο τον Κώστα Σκανδαλίδη και να του πούνε να έρθει στο γραφειο, όπως και έγινε.

Η συνάντηση δίηρκησε αρκετη ώρα. Οι δύο άνδρες δεν μίλησαν μόνο πολιτικά αλλά και για όλα όσα είχαν συμβεί, τα οποία βίωνε πολύ έντονα ο κ. Βενιζελος αλλά και όλο το ΠΑΣΟΚ, ταυτόχρονα.

Εκεί για πρώτη φορα συζητήθηκε σοβαρά το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να κάνει στροφή,  αφού τα μέτρα είναι δύσκολα και σκληρά. Στη συνάντηση αυτή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλεγε στον κ. Σκανδαλίδη οτι δεν ελέγχεται με τίποτα, η ΚΟ είναι στα “κάγκελα”, δεν πειθαρχούν οι βουλευτές κλπ. “Τι κάνουμε;,” τον ρώτησε …

 

Πηγή:egiakoumis.com

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ