Ρίχνει τους τόνους ο Τσίπρας για τον Τατσόπουλο

Ρίχνει τους τόνους ο Τσίπρας για τον Τατσόπουλο

 

Μήνυμα ώστε να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης αναφορικά με το θέμα της κόντρας Τατσόπουλου – Μουλόπουλου, έστειλε από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει σήμερα, ο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

 

Ο κ. Τσίπρας είπε πως χρειάζεται μεγαλύτερη αλληλεγγύη και συλλογικότητα στις τάξεις του κόμματος και κυρίως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ εξέφρασε την διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί εναντίον του κ. Τατσόπουλου κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως υπάρχει ελευθερία του λόγου αλλά κανείς πρέπει να σκέφτεται και το σύνολο.

 

Από την πλευρά του ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, είπε πως δεν είναι “γελωτοποιός και βιζιτού” και πρόσθεσε ότι για κάποιους έγινε ξαφνικά ο εντεταλμένος της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως δεν αξίζει στη σημερινή Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία.

 

“Έχουμε ‘πόλεμο’ με τους αντιπάλους μας, δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε τον οποιονδήποτε”, είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, δεν τίθεται κανένα θέμα κυρώσεων προς τον βουλευτή, ούτε διαγραφής του, ενώ ο κ. Τατσόπουλος δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί.

 

Μάλιστα ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας με δημοσιογράφους μετά την τοποθέτησή του, είπε πως το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος διαχώρισε τη θέση του από την επίθεση που δέχθηκε τον έκανε να μην προχωρήσει σε παραίτηση.

 

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης λέγοντας πως δεν υπάρχουν ούτε κίτρινες, ούτε κόκκινες κάρτες και πως τα “τζαρτζαρίσματα” γίνονται εκτός γηπέδου.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας είπε πως η κυβέρνηση έχει μπροστά της πολλούς σκοπέλους να ξεπεράσει προβλέποντας ότι τελικά θα ληφθούν νέα μέτρα. Αναφερόμενος δε στην κόντρα με το ΠΑΣΟΚ μετά τη συνέντευξή του στην “Αυγή” είπε πως η αντίδραση Βενιζέλου καταδεικνύει την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι δεν έκανε πρόταση αποστασίας.

 

Πηγή:ΜΕGA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ