Ραγκούσης στον Realfm 97,8: Οι δημοσκοπικές ενδείξεις είναι αρνητικές για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη

«Πρέπει να τελειώσει χθες αυτή η κατάσταση αυτού του εμφυλίου εσωκομματικού πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν πάει άλλο, όχι μόνο γιατί είναι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας αλλά και σε βάρος των αντοχών της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί τέτοια ζημιά το τελευταίο χρονικό διάστημα, που δεν έχει τα περιθώρια να χάνει ανθρώπινο δυναμικό και μάλιστα αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό. Έχουν ειπωθεί βαριές κουβέντες αλλά στην πολιτική βρισκόμαστε όχι μόνο για να συμμετέχουμε στη διαχείριση προβλημάτων αλλά κυρίως στην επίλυση» σχολίασε.

«Δεν υπάρχει χώρος για νέο κόμμα, ειδικά στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

«Εφόσον χθες δεν ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και των υπόλοιπων αξιόλογων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό επιτρέπει να υπάρχει μια μικρή ελπίδα να αποφευχθεί το αρνητικό μιας τέτοιας εξέλιξης» είπε χαρακτηριστικά.

«Δυστυχώς οι δημοσκοπικές ενδείξεις είναι αρνητικές για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη. Προσωπικά με ανησυχεί εξίσου αυτό γιατί δεν παύει να είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του κόμματος. Όταν έχει φτάσει στο πρώτο δίμηνο να συγκεντρώνει τόσες αρνητικές γνώμες μέσα στην ελληνική κοινωνία. Εδώ βγαίνει το συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι πρέπει να αλλάξει και εννοώ κάτι από αυτά που ξεκίνησε να εφαρμόζει ως τακτική και πολιτική ο κ. Κασσελάκης. Γιατί αν αυτά που είχε ξεκινήσει να εφαρμόζει και να υλοποιεί πήγαιναν καλά, θα είχαμε κάποιες θετικές αντιδράσεις από την ελληνική κοινωνία. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο, έχουμε αρνητικές αντιδράσεις» περιέγραψε.

«Οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν στο ΠΑΣΟΚ την δεύτερη θέση, την αφαιρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δικαιολογημένα σε μεγάλο βαθμό γιατί η εικόνα που δείχνει το κόμμα μας εδώ και δύο μήνες είναι απαράδεκτη. Οι πολίτες δεν νοιάζονται για τον ρόλο που θα έχει ο κάθε Ραγκούσης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες θέλουν να έχουν ένα κόμμα στην αξιωματική αντιπολίτευση, συμπαραστάτη για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τους» επεσήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ