Δολοφονία σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων: Τσακώθηκαν για το πλυντήριο ρούχων και τον σκότωσε

Ένας τρόφιμος κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στο Ιλινόις των ΗΠΑ συνελήφθη την Παρασκευή, καθώς κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 61χρονο ύστερα από μια διαμάχη για ένα πλυντήριο ρούχων, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 71χρονος Γουίλιαμ Πασχάλ κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού και βαριά επίθεση στον 61χρονο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία στο Joliet του Ιλινόις έλαβε κλήση την Παρασκευή το βράδυ από τους υπεύθυνους της μονάδας φροντίδας και αποκατάστασης στο Salem σχετικά με το περιστατικό το οποίο έγινε στον έκτο όροφο του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν στο πλυσταριό έναν 61χρονο άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο Πασχάλ είχε θυμώσει για τη χρήση του πλυντηρίου ρούχων από το θύμα και άρχισε να του επιτίθεται, με αποτέλεσμα το προσωπικό να σπεύσει στον χώρο και να παρέμβει.

Ο, William Paschall, φέρεται να σκότωσε έναν άλλο τρόφιμο του γηροκομείου

Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Ο Πασχάλ πιστεύεται ότι γρονθοκόπησε επανειλημμένα το θύμα στο κεφάλι και χρησιμοποίησε το Π του θύματος για να του επιτεθεί, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, είπε η αστυνομία.

Το προσωπικό της δομής παρείχε ιατρική βοήθεια στο θύμα μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Joliet.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Γουίλ διαπίστωσε τον θάνατό του στο σημείο. Ο Πασχάλ τέθηκε υπό κράτηση. Η ταυτότητα και η αιτία θανάτου του θύματος θα προσδιοριστούν από τον ιατροδικαστή, δήλωσε η αστυνομία.

Το Salem Village Nursing and Rehabilitation αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό όταν ρωτήθηκε για αυτό από το Fox News Digital.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ