«Βολές» από την «ΕΦ.ΣΥΝ» στον Ηλιόπουλο για τα περί «βούρκου»: Μέσα από αυτό το κόμμα δεν αναδείχθηκε;

Σκληρή κριτική ασκεί η «Εφημερίδα των Συντακτών» στον Νάσο Ηλιόπουλο και τη λέξη «βούρκο» που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη.

Πέτρος Κόκκαλης: Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του Κασσελάκη – Προβληματισμένος ο Τσίπρας

Με τίτλο «Βούρκος ε;» η εφημερίδα δείχνει δυσαρεστημένη από τη λέξη «βούρκος» που χρησιμοποίησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

« Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν το κόμμα του κ. Ηλιόπουλου; Μέσα από αυτό το κόμμα δεν αναδείχθηκε; Δεν ήταν κοντά στον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα; Είναι δυνατόν ελάχιστους μήνες μετά να έγινε «βούρκος»; », αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται, είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Τι είπε για τον Πολάκη

Ολόκληρο το άρθρο:

«Καλύτερα να ανεβαίνεις ένα δύσβατο βουνό παρά να κυλιέσαι στον βούρκο». Αυτά είπε χθες ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ. Άξιος και πανάξιος ο Νάσος. Και τον ξέρουμε και τον εκτιμάμε και πολύ μάλιστα. Και σε αυτό το πλαίσιο γράφουμε ό, τι γράφουμε, αλλά, δημοσιογραφικά μιλώντας, το να χαρακτηρίζουμε «βούρκο» τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατόν να γίνεται τόσο εύκολα και μάλιστα δημόσια; Ποιο το κέρδος; Οι ακραίες αυτές φράσεις σε τι αποσκοπούν; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν το κόμμα του κ. Ηλιόπουλου; Μέσα από αυτό το κόμμα δεν αναδείχθηκε; Δεν ήταν κοντά στον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα;

Σε αχαρτογράφητα νερά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το διαζύγιο με την «Ομπρέλα» – Οι εντός, οι εκτός και ο Τσίπρας

Είναι δυνατόν ελάχιστους μήνες μετά να έγινε «βούρκος»; Αυτό σημαίνει πως είχε ήδη πολλή λάσπη, αλλιώς οι χρόνοι δεν βγαίνουν, μάνα μου. Δεν γίνεται μια πεντακάθαρη λίμνη/θάλασσα/ωκεανός να γίνεται βούρκος σε ένα βλεφάρισμα του ματιού. Θέλει να αποχωρήσει; Σεβαστό. Οι τόσο ακραίες εκφράσεις σε τι και ποιον βοηθάνε;», αναφέρει η ΕφΣυν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ