Qatar Gate: Η Εύα Καϊλή δεν έχει δει το παιδί της – Νέες δηλώσεις του Δημητρακόπουλου

«Δεν είδε το παιδί της στις φυλακές η Εύα Καϊλή», δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως η Καϊλή αισθάνεται προδομένη από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε.

Qatar Gate: Δεν παρακολούθησαν το κινητό της Καϊλή – Φέρεται να έχει συναντήσει το παιδί της

«Δημοσιεύονται πολλά, άλλα είναι κοντά στην αλήθεια και άλλα έχουν απόλυτο διαζύγιο από την αλήθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι περιστατικό που δυστυχώς είναι ανακριβές. Θέλει από την πρώτη στιγμή να συναντήσει την κορούλα της που είναι 22 μηνών, μητέρα είναι, αλλά για λόγους διαδικαστικούς, ενώ το αίτημα έχει υποβληθεί εγγράφως εδώ και πολύ καιρό στη διεύθυνση των φυλακών, δεν έχει ικανοποιηθεί» περιέγραψε.

Ερωτηθείς γιατί της το αρνούνται απάντησε ότι δεν υπάρχει σαφής εξήγηση. «Δεν είναι λόγοι πάντως ότι θέλουν να της προκαλέσουν πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να έχουν επικοινωνία διότι δεν έχουν προσωπικό. Έχει ζητήσει με δύο τρόπους να έχει επικοινωνία με το παιδί της, δια ζώσης και ζητάει και έστω μια επικοινωνία μέσω skype. Ούτε ο πρώτος τρόπος γίνεται δεκτός ούτε ο δεύτερος. Δεν πρόκειται όμως για μια ιδιαίτερη συμπεριφορά στο πρόσωπο της κα Καϊλή, είναι κάτι που ισχύει για όλες τις γυναίκες» σχολίασε.

Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά στη φυλακή – «Είναι απάνθρωπο» λέει ο Δημητρακόπουλος – Ο λόγος που δεν μπορεί να δει την κόρη της

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ