Πότε θα πάει ο Τσίπρας στη Μόσχα

Στις 9 Μαΐου κάλεσε στη Μόσχα ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στις 9 Μαΐου κάλεσε στη Μόσχα ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωσε αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την εκλογή της νέας κυβέρνησης ενώ παράλληλα “τόνισαν την ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας – δύο χώρες με βαθιές και ιστορικές σχέσεις- ιδίως στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, του τουρισμού, του πολιτισμού και των μεταφορών”.

“Συζητήθηκαν, επίσης, οι διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, ενώ τονίσθηκε η σημασία εξασφάλισης της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ουκρανία, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, ο Πρόεδρος Πούτιν προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό στη Μόσχα, στις 9 Μαΐου, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για τη νίκη των λαών ενάντια στο ναζισμό. Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει στον αγώνα κατά του ναζισμού, εκφράζοντας την πρόθεση να ανταποκριθεί στην πρόσκληση” αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είπαν Τσίπρας και Πούτιν

Ο Πούτιν προσκάλεσε τον Τσίπρα στη Ρωσία

Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Πούτιν

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.