“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-Δένδια

“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-Δένδια

Δεν έχει τέλος η κόντρα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.

Μετά την χθεσινή αντιπαράθεση του με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, κατά του κ. Δένδια στράφηκαν τόσο ο Στάθης Παναγούλης όσο και ο Γιάννης Μπαλάφας.

Ο κ. Παναγούλης αποκάλεσε σε ανάρτησή του στο Facebook τον Νίκο Δένδια και τον Μάκη Βορίδη παιδιά του Γεωργίου Παπαδόπουλου, ενώ ο Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA χαρακτήρισε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη “φιλοχουντικό”.

«Ήταν στην ΕΠΕΝ ο άνθρωπος, το κόμμα του Γ. Παπαδόπουλου και δεν το έχει αρνηθεί ποτέ», είπε ο κ. Μπαλάφας. «Τι θέλει να καθαρίσει ο φιλοχουντικός τότε, κ. Δένδιας» το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτήθηκε ο κ. Μπαλάφας διαβάζοντας δήλωση του υπουργού ότι το «μεγάλο στοίχημα είναι να καθαρίσουμε τα προβλήματα του ’74».

“Δεύτερος ανόητος γκεμπελίσκος εμφανίστηκε σήμερα που αντιγράφει τις τακτικές των Ναζί. Να δούμε πόσους τέτοιους έχει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ….”, ήταν η απάντηση του Νίκου Δένδια στο Twitter

“Στο γκαιμπελικό χαλκευμένο βίντεο του κ Κεδίκογλου αναφέρεστε;Τι είναι αυτό, σεβασμός στην νομιμότητα η ανομία; Αποκαλυπτήρια! “, έγραψε πριν από λίγο απαντώντας στον Νίκο Δένδια ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

 

Την ίδια ώρα, πριν από λίγο μέσω ο Twitter ο κ. Δένδιας απηύθυνε έκκληση για συστράτευση κατά της τρομοκρατίας

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ