«Πόλεμος» μεταξύ «Ελληνικής Λύσης» και «Νίκης» – Βελόπουλος: Δεν θα ασχοληθώ με αυτούς

«Πυρά» ανταλλάσσουν τις τελευταίες ημέρες τα κόμματα «Ελληνική Λύση» και «Νίκη» με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου.

Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Η «Νίκη» είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97.8 αποκάλεσε το κόμμα «Νίκη» «υποκομματίδιο» που δημιουργήθηκε από τη ΝΔ με στόχο να ανακόψει το κόμμα του. Μάλιστα ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι έχει στοιχεία για τον ισχυρισμό του.

«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στην βόρεια Ελλάδα ένας ‘’κομήτης’’ περίεργος που έφερε η ΝΔ γιατί την βόλευε. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομά της για έναν και μόνο λόγο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κόμμα. Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Εκλογές 2023: H «Νίκη» απαντά στον Βελόπουλο – «Tα στοιχεία του είναι τόσο γνήσια όσο τα… χειρόγραφα του Ιησού»

«Νίκη»: Να δώσει στη δημοσιότητα τα «στοιχεία» ο Βελόπουλος

Σκληρή ήταν η απάντηση του κόμματος «Νίκη» που ζήτησε από τον Κυριάκο Βελόπουλο να δώσει στη δημοσιότητα όσα στοιχεία διαθέτει.

«Κάκιστη η επιλογή του κ. Βελόπουλου να υποβαθμίσει την δημοκρατική γνώμη 172.000 Ελλήνων, οι οποίοι γνωρίζουν σαφώς τις επανειλημμένες και ξεκάθαρες δημόσιες δηλώσεις μας, ότι η ΝΙΚΗ θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία καταστροφική για την Ελλάδα και δεν πρόκειται επ’ουδενί λόγω να συνεργαστεί μαζί της. Θα το επιβεβαιώσει στον ίδιο τον κ. Βελόπουλο και ο κατά σάρκα αδελφός του, ο εκλεγείς βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Δημήτρης Βενιέρης – Βελόπουλος», ανέφερε, σε ανακοίνωση, η «Νίκη».

«Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα ‘’στοιχεία’’ του, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα ‘’χειρόγραφα του Ιησού’’ που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του. Ενδεχομένως τα ‘’στοιχεία’’ να συναγωνίζονται σε γνησιότητα και το υποκοριστικό ‘’Φραγκούλης’’, με το οποίο βάπτισε τον τότε υποψήφιο (και νυν Ευρωβουλευτή) Εμμανουήλ Φράγκο, ώστε ο ανύποπτος πολίτης να πιστέψει ότι τάχα μαζί του συστρατεύθηκε ο γνωστός απόστρατος στρατηγός κ. Φραγκούλης Φράγκος», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Μάλιστα το κόμμα κατηγορεί τον Κυριάκο Βελόπουλο ότι «ξέχασε» την θητεία του στην ΝΔ όταν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο. «Προτείνουμε στον κ. Βελόπουλο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δικών του θέσεων, αφήνοντας κατά μέρος την υπηρεσία του στα εκλογικά συμφέροντα της ΝΔ, που είναι να φιμώσει και να διαστρεβλώσει τη φωνή της Νίκης. Πόσο δύσκολο του είναι να κάνει έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα;», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«’’Οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται’’, λέει ο Λαός μας. Στις 25 Ιουνίου ο χρόνος αυτός τελειώνει. Στις 25 Ιουνίου έρχεται η Νίκη του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. Η Νίκη μπαίνει στη Βουλή και οι αλήθειες θα ακούγονται πεντακάθαρα», κατέληξε η «Νίκη».

Βελόπουλος: Δεν θα ασχοληθώ με αυτούς

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να απαντήσει στο κόμμα «Νίκη» και δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο.  «Έχω χάσει και εγώ επεισόδια. Πότε έγιναν αυτά; Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτούς και δεν θα ασχοληθώ ποτέ μου. Ως πρόεδρος κόμματος ασχολούμαι μόνο με τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Με κανέναν άλλον. Όρος αρχής, αξιακός», είπε στο Mega ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Και συνέχισε : «Δεν θέλω να αναλύσω τίποτα. Να συζητήσω για κάτι που δεν υπάρχει για’ μένα; Δεν υπάρχει. Είναι ανύπαρκτη κατάσταση οπότε δεν θα ασχοληθώ. Δεν υπάρχει λόγος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ