Ποια γνωστή πολιτικός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1980 και σήμερα είναι μια από τις πιο γνωστές πολιτικούς της χώρας μας.  Στη φωτογραφία που βλέπετε είναι μικρό παιδί και είναι ντυμένη με αποκριάτικη στολή.

Ο λόγος για την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, που μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή  «Μεγάλη Εικόνα» του MEGA και τη Νίκη Λυμπεράκη. «Είχα ντυθεί φράουλα. Ήταν η αγαπημένη μου στολή», είπε με χιούμορ η Νίκη Κεραμέως.

Δείτε τη φωτογραφία

Κεραμέως

Σήμερα, η κ. Κεραμέως επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», προκειμένου ο γιος της Λουκάς, που είναι 5,5 ετών, να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.
Σημειώνεται ότι σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, με την Ελλάδα, να παραλαμβάνει τις πρώτες 60.000 δόσεις παιδικών εμβολίων των εταιρειών Pfizer/BioNTec.

«Σήμερα ο Λουκάς μας, 5,5 ετών, εμβολιάστηκε. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό το μοναδικό δώρο της επιστήμης, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο και στα μικρά μας παιδιά, τα θωρακίζει και τους επιτρέπει να ζουν την αγαπημένη τους καθημερινότητα με μεγαλύτερη ασφάλεια.» έγραψε στο Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ