Νίκη Κεραμέως: Αποκαλύπτει αν έχει κάνει ποτέ… κοπάνα από το σχολείο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του MEGA και τη Νίκη Λυμπεράκη, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά της, τα παιδιά της, ενώ ρωτήθηκε και για τα μαθητικά της χρόνια.

“Στο σπίτι υπήρχε πειθαρχία. Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια νομικών. Στην προσωπική μου ζωή είμαι όπως όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι γονείς που πασχίζουν να βρουν άκρη και  να συνδυάζουν όλα” ανέφερε η κ. Κεραμέως.

“Προσπαθώ. Έχω τα προβλήματα που έχει κάθε γονιός. Κάθε μέρα γύρω στις 5-6 το απόγευμα χτυπάει το τηλέφωνό μου. Και είναι ο μεγάλος μου γιος ο Λουκάς. Και μου λέει θα μας προλάβεις απόψε; Είναι αυτό που μου λέει κάθε μέρα. Η επόμενη φράση του είναι μπορείς να κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς; Και προσθέτει: σούπερ γρήγορα;” είπε η υπουργός Παιδείας.

“Τους προλαβαίνω. Προσπαθώ να γυρνάω να τους βάζω για ύπνο και να δουλεύω στη συνέχεια εφόσον χρειάζεται μετά από το σπίτι” τόνισε η κ. Κεραμέως.

Η υπουργός ρωτήθηκε επίσης αν όταν ήταν μαθήτρια έκανε κοπάνες. Η απάντηση ήταν αρνητική όμως αποκάλυψε πως έκανε πολλές… αταξίες.

“Σας φαίνομαι ως κάποιος που θα είχε κάνει κοπάνα; Δεν έχω κάνει. Αλλά έχω κάνει πολλές αταξίες. Στο Δημοτικό, εκεί που παραθερίζαμε με τους γονείς μου ένα καλοκαίρι, το σκάσαμε μια παρέα μέσα στη νύχτα, πήραμε ποδήλατα κι αρχίσαμε να κάνουμε κρυφά βόλτα. Τελείωσε λίγο άδοξα, αφού κατέληξα στο νοσοκομείο με ράμματα. Τέτοια έχω κάνει πολλά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ