Πιπιλή κατά Αλεξίου

Πιπιλή κατά Αλεξίου

Επιστολή προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών έστειλε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, επισημαίνοντας την «κατάφωρη παραβίαση», από την πλευρά τους, του Συντάγματος, του Κανονισμού της Βουλής και του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου να καλέσει την κ. Πιπιλή να δώσει εξηγήσεις σε συνδικαλιστικό όργανο επί της έγκλησης της κ. Λίνας Αλεξίου εναντίον της.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Πιπιλή θυμίζει ότι η κ. Αλεξίου –μετά από δημοσίευμα της Realnews- κατηγορήθηκε από το Ταμείο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ότι παρανόμως εισέπραττε επίδομα ανηλίκων τέκνων για τις δύο ενήλικες κόρες της, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Κατηγορεί, λοιπόν, την κ. Αλεξίου για θράσος να προσφύγει εναντίον της.

«Ως διορισμένη από τη Βουλή ανώτερη κρατική λειτουργός στράφηκε στην ουσία εναντίον μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δηλαδή στράφηκε εναντίον της Αρχής που εκ του Συντάγματος μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων τη διόρισε και την ελέγχει», λέει.

Η βουλευτής της ΝΔ, μάλιστα, προτίθεται, κατά πληροφορίες, να παραπέμψει το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων και να καταγγείλει την προσβολή της κ. Αλεξίου στο πρόσωπό της από το βήμα της Βουλής.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η κ. Πιπιλή στην επιστολή της:

 

Πηγή: real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ