ΦΩΤΟ-Ο Λιάπης κάνει τον… Κινέζο στη Μαλαισία

ΦΩΤΟ-Ο Λιάπης κάνει τον… Κινέζο στη Μαλαισία

Των Γιώργου Παγάνη, Νέστορα Δημαρά

Η νοστιμιά των ασιατικών μεζέδων στην κεντρική τουριστική συνοικία της China Town, στην Κουάλα Λουμπούρ, έχει συνεπάρει τον συνταξιούχο βουλευτή και τέως κορυφαίο υπουργό που συνελήφθη να οδηγεί το ανασφάλιστο πολυτελές του τζιπ,με πλαστές πινακίδες.

Ο «πολύ στεναχωρημένος από το σφάλμα» του, Μιχάλης Λιάπης, όπως τον περιέγραφαν συνομιλητές του, δεν φαίνεται να είναι τόσο στεναχωρημένος και σκυθρωπός στο εστιατόριο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας, όπως αποδεικνύουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Realnews, με τον πρώην υπουργό να δοκιμάζει τις τοπικές σπεσιαλιτέ, παρουσία της συνοδού του, στις εννέα και μισή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Με σπορ ντύσιμο, φορώντας ένα λευκό καλοκαιρινό μπλουζάκι και ένα πράσινο φούτερ ριγμένο στους ώμους, απολαμβάνει την απόδρασή του στους 32 βαθμούς Κελσίου, πολύ μακριά από τις κάμερες που τον κυνηγούσαν έξω από την Τροχαία της Αγίας Παρασκευής και τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η αλλοδαπή κυρία που συνοδεύει κάθεται στο πλευρό του, έχοντας εστιάσει την προσοχή της στο γευστικό μενού. Αμέριμνος συνεχίζει το δείπνο, καθώς έχει μπροστά του τουλάχιστον μια εβδομάδα χαλάρωσης στο πολυτελές ξενοδοχείο και τις γραφικές γειτονιές της Κουάλα Λουμπούρ. Το δικαστήριο και οι απαντήσεις μπορούν να περιμένουν.

Πτήση 204

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο Μ. Λιάπης εμφανίστηκε στην πύλη του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που οδηγούσε στη φυσούνα για την πτήση 204, της Qatar Airways. Λίγο πριν από τις έξι και μισή το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο πρώην υπουργός, κρατώντας την κάρτα επιβίβασης, κινήθηκε προς την άκρη των καθισμάτων, στην αίθουσα αναμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι επιβάτες τον αναγνώρισαν, καθώς μόλις την προηγούμενη ημέρα τον είχαν δει στους τηλεοπτικούς δέκτες να οδηγείται με χειροπέδες στον εισαγγελέα. Εκείνος προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, με το κινητό συνεχώς στο αυτί, πότε περπατώντας μέχρι το desk των αεροσυνοδών και πότε παρακολουθώντας από τη τζαμαρία τις απογειώσεις των Αirbus. Ωρα 18:40, γίνεται η αναγγελία της πτήσης για Ντόχα, ενδιάμεσο σταθμό προς την εξωτική Μαλαισία. Οι σκοτούρες και η «στεναχώρια» ας περιμένουν πίσω στην Αθήνα, που «γκρινιάζει» για την αμέλειά του να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες το ανασφάλιστο πολυτελές του τζιπ. Η προγραμματισμένη απόδραση στον τροπικό παράδεισο της Ασίας δεν αξίζει να αναβληθεί. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πηγή: real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ