Περιφέρεια Αττικής: «Πυρετός» στη ΝΔ με μπαράζ επαφών – Ανοιχτά όλα τα σενάρια μετά το ζεϊμπέκικο Πατούλη

Συνεχείς επαφές, απανωτά ραντεβού και συζητήσεις συνθέτουν το σκηνικό στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Η δυσαρέσκεια στη ΝΔ για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ζάππειο ενώ ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιές στη χώρα, ήταν έντονη.

Παρά τη “συγγνώμη” του κ. Πατούλη και τις εξηγήσεις που έδωσε μέσω γραπτής του δήλωσης, η ενόχληση παραμένει και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με το αν η Πειραιώς θα στηρίξει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής.

Το βράδυ της Παρασκευής, μετά τον σάλο για ζεϊμπέκικο του Γιώργο Πατούλη, υπήρξε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου για την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο δήμαρχος Γλυφάδας το σκέφτηκε σοβαρά και προς το παρόν κρατάει στάση αναμονής, επιδιώκοντας, αν και εφόσον πάρει την απόφαση,  να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την υποψηφιότητά του.

Στο ίδιο πλαίσιο, στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, όμως φαίνεται πως η δουλειά που έχει στο υπουργείο – κυρίως οι έκτακτες επιθεωρήσεις που κάνει σε μονάδες του στρατού για τον έλεγχο και την αξιολόγηση των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας των στρατοπέδων σε όλη τη χώρα, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

Παραμένει όμως ένα από τα πρώτα ονόματα που σκέφτονται στην Πειραιώς, ως δυνατή υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, υπάρχει σκέψη από την «γαλάζια» παράταξη και για έναν δήμαρχο μεγάλο δήμου της Αθήνας ώστε να διερευνηθεί εάν αυτός θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ανακοινωθούν στις αρχές της εβδομάδας και σε κάθε περίπτωση σε αυτή τη φάση όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο στήριξης του νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. Από το περιβάλλον του κ. Πατούλη, δηλώνουν ότι δεν πρέπει να «σβήσει» η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ επικαλούνται και την συγγνώμη του περιφερειάρχη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ