Εξελίξεις μετά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη – Στο Μαξίμου ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου

Έντονη είναι ενόχληση που έχει προκαλέσει εντός της Νέας Δημοκρατίας η εικόνα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ζάππειο ενώ μαίνονται οι πυρκαγιές στη χώρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Μάλιστα η δυσαρέσκεια φαίνεται να συνεχίζεται, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε ο κ. Πατούλης και τις διευκρινίσεις.

Τα «φάουλ» οδηγούν στον… πάγκο – Η παραίτηση Μηταράκη, η περίπτωση Πατούλη και το μήνυμα Μητσοτάκη στα στελέχη της ΝΔ

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, απάντησαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στελέχη όταν ερωτήθηκαν για το κατά πόσο η Πειραιώς θα επιμείνει στη στήριξη του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

Γιώργος Πατούλης: Ήταν μια κακιά στιγμή – Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η ισχυρή πιθανότητα να είναι ο κ. Παπανικολάου υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ.

Γιώργος Παπανικολάου Γλυφάδα

Σύμφωνα με το MEGA δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σήμερα, Σάββατο, ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει νέα συνάντηση συνεργατών του Πρωθυπουργού με τον κ. Παπανικολάου και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις τη Δευτέρα.

Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Νίκου Χαρδαλιά, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος Βύρωνα. Βέβαια, είναι γνωστό ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην αυτοδιοίκηση.

Πάντως, ο Πρωθυπουργός δέχεται και εισηγήσεις να μην άρει την στήριξή του προς το πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη καθώς είναι υπαρκτό το σενάριο να κατέβει ως ανεξάρτητος και να πολυδιασπαστούν οι δυνάμεις της ΝΔ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ