Γιώργος Κωνσταντίνου: «Αν πάω σε ένα νεκροταφείο, θα πείτε ότι έχω πεθάνει;»

Δημοσίευμα πριν λίγο καιρό ήθελε τον Γιώργο Κωνσταντίνου να είχε πάει στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο θέμα που είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Η υγεία σας πώς είναι; Έγινε γνωστή μια περιπέτεια που περάσατε πρόσφατα και μεταφερθήκατε στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου βρισκόσασταν για περιοδεία.

«Δεν πέρασα καμία περιπέτεια. Τι ήταν αυτό το πράγμα; Είχα ένα φίλο ορθοπεδικό κι επειδή το γόνατό μου έκανε κρακ, κρακ από τα άλατα, καθώς είχα να τον δω πολύ καιρό, μιλήσαμε και μου είπε: “είσαι στην Πάτρα, δεν σε είδα…” και του είπα ότι θα περάσω να σε δω. Ευκαιρία να έβλεπε και το γόνατό μου. Δηλαδή, αν πάω σε ένα νεκροταφείο, θα πείτε ότι έχω πεθάνει; Δεν γλιτώνεις… για να πάω στο νοσοκομείο να κοιταχτώ, θα βάλω μουστάκι, γένια, παλτό, καπέλο και θα πάω νύχτα… Δεν είναι να πάω στο νοσοκομείο, θα γράψουν όλοι: “Πεθαίνει, κάτι έχει”. Καταλαβαίνω ότι κάνουν μία δουλειά, θέλουν να βγάλουν ένα μικρό “λαβράκι” για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι συνάδελφοι που καμία φορά γελάω και κάποια άλλη θυμώνω και τους κατακρίνω».

Υπενθυμίζεται πως πληροφορίες ήθελαν τον ηθοποιό τον Μάϊο, ενώ βρισκόταν στην Πάτρα με την παράσταση “Παγίδα” να είχε πάει στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, καθώς αντιμετώπισε ένα ελαφρύ ορθοπεδικό θέμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιώργος Κωνσταντίνου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έφυγε από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε για να ξεκουραστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ