Παύλος Πολάκης: Η πρώτη αντίδραση για την εισήγηση να αρθεί η ασυλία του

Μέσω ανάρτησης στα social media σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας να αρθεί η ασυλία του.

Η θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής αφορά σε έγκληση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης που είχε καταθέσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Παύλος Πολάκης: Η πρώτη αντίδραση στα social media

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν παρέστη στην Επιτροπή ούτε απέστειλε υπόμνημα με τις θέσεις του, επέλεξε να σχολιάσει μέσω των social media την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Αφού εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ΜέΡΑ 25 και το ΚΚΕ, που εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν την πρόταση για την άρση ασυλίας του, ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει πως “δεν σταματάμε όσες μηνύσεις και αν κάνετε, γιατί και καλά προσβληθήκατε επειδή σας αποκαλύπτουμε”.

Δείτε την ανάρτηση:

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, “υπέρ” της άρσης της ασυλίας του βουλευτή τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση.

“Κατά” τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25, ενώ με “παρών” τοποθετήθηκε το ΚΚΕ.

Πολάκης Bουλή

Σημειώνεται ότι την τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του Παύλου Πολάκη αναμένεται να λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ