ΠΑΣΟΚ:Ο κ.Τσίπρας ψάχνει τρόπο να αποσύρει την πρόταση

ΠΑΣΟΚ:Ο κ.Τσίπρας ψάχνει τρόπο να αποσύρει την πρόταση

 

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εξεταστική για τα υποβρύχια.

“Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βρει τρόπο να αποσύρει την πρόταση της εξεταστικής  για τα υποβρύχια”, επισημαίνουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη.

Ενδιαφέρον, λένε, παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα στον Aθήνα 9,84 όπου ανέφερε:«Εμείς αποσύρουμε αύριο κιόλας την  πρόταση για εξεταστική επιτροπή, αν η κυβέρνηση έρθει -ως έχει υποσχεθεί ο κ. Σαμαράς ότι θα έκανε μέχρι 31/12/12-, με μια λύση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, παραλαβή των υποβρυχίων και εξασφάλιση των θέσεων εργασίας. Εάν πράγματι η κυβέρνηση, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς και κάθε άλλος αρμόδιος υπουργός μπορούν να μας διαβεβαιώσουν ότι επίκειται λύση και μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τότε δεν χρειάζεται να απασχοληθεί το ελληνικό κοινοβούλιο στην αναζήτηση ευθυνών παρελθόντων ετών. Αλλά δεν πρόκειται».

Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για ακόμη μια υπαναχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ, “υπό το βάρος των σκληρών ερωτημάτων που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον σε μονομαχία ήθους, τονίζοντας του ότι η συκοφαντία είναι άτιμη πράξη κατά το ποινικό δίκαιο”.

Ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, “αντιλαμβάνεται ίσως πόσο εκτεθειμένος είναι και προσπαθεί για άλλη μια φορά να ξεφύγει από το «κάδρο» της υπεράσπισης σκοτεινών συμφερόντων εις βάρος του δημοσίου και των εργαζομένων”.

“Ο κ. Τσίπρας είναι αναγκασμένος να έρθει στη Βουλή γιατί αυτοεγκλωβίστηκε στις συκοφαντίες του και οφείλει πλέον πολλές κρίσιμες απαντήσεις. Τον περιμένουμε…” επαναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, δίνοντας και πάλι “ραντεβού” στη βουλή.

Σημειώνεται ότι ήδη ο Γραμματέας της ΚΟ, Παναγιώτης Ρήγας, έχει ζητήσει  από τη Διάσκεψη των Προέδρων, επίσπευση της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ