Παρούσα στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ μέσω…Skype

Παρούσα στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ μέσω…Skype

Απούσα ήταν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη από την συνεδρίαση  της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, κατά την οποία αποφασίστηκε η ομόφωνη αποπομπή της βουλευτού Ραχήλ Μακρή από τις τάξεις της ΚΟ.

Η απουσία της ήταν δικαιολογημένη καθώς παρουσιάστηκε κάποια μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό της. Αρχικά καθυστέρησε να ξεκινήσει η συνεδρίαση όμως τελικά η κυρία Χρυσοβελώνη δεν κατάφερε να φτάσει στην Αθήνα. Έτσι η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χωρίς εκείνη, με την βουλευτή Μαγνησίας να παραμένει στο Βόλο και και να συμμετέχει στη συζήτηση μέσω… Skype.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το enikos.gr, στη συνεδρίαση που διήρκησε μιάμιση ώρα συζητήθηκε κυρίως η παρουσία του κόμματος στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, καθώς η ενασχόληση των βουλευτών με το θέμα της Ραχήλ Μακρή δεν ξεπέρασε χρονικά τα δέκα λεπτά.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αποφασίστηκε να είναι εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατά τη διαδικασία, ο Τέρενς Κουίκ. Πρώτη ομιλήτρια του κόμματος θα είναι η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος είναι προγραμματισμένο να μιλήσει την Παρασκευή, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει και την Πέμπτη.

 

Μία… βλάβη καθυστερεί τη συνεδρίαση των ΑΝ.ΕΛ.

Ραχήλ: Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί

Θέμα λεπτών η απόφαση για τη διαγραφή της Μακρή

 

 

   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ