Θεσσαλονίκη – Ζέρβας: H σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή

Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στις δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ανέφερε πώς «η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή. Δεν είμαι πολιτικός για να κινούμε με βάση τον πολιτικό χρόνο».

«Σε όλη μου τη διαδρομή στον δήμο είχα γνώμονα μόνο ένα πράγμα την εξέλιξη της πόλης, δεν κρύφθηκα ποτέ ούτε φυγομάχησα ακόμη και όταν έπρεπε να πάρω το πολιτικό κόστος. Η πόλη με εκτίμησε για αυτό, εκλέγοντάς με δήμαρχο πριν 4 χρόνια» ανέφερε αρχικά ο κ. Ζέρβας, συμπληρώνοντας πως «τέσσερα χρόνια μετά, είμαι περήφανος, γιατί μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον που ναρκωθετήθηκε από την απλή αναλογική, η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με σημαντικές προοπτικές».

Παράλληλα, ανέφερε πως «δεν είμαι πολιτικός για να κινούμαι με βάση τον πολιτικό χρόνο, αλλά ένας πολίτης ανάμεσα σε ίσους που τον εμπιστευτήκατε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη και αυτό ακριβώς έκανα. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη» ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε την μητέρα του, τις αδερφές του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του, τους εθελοντές και τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου.

Ο κ. Ζέρβας, συνεχάρη τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, λέγοντας πως «είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθειά του από το μηδέν. Να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και να προχωρήσει όλα τα μεγάλα έργα, όλα τα έργα της καθημερινότητας».

«Είμαι στην διάθεση του νέου δημάρχου για οτιδήποτε χρειαστεί. Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα» κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ