Άνετη επικράτηση Πελετίδη στην Πάτρα – «Ο στόχος για την προκοπή της πόλης μας χρειάζεται όλους»

Για τρίτη θητεία ως δήμαρχος Πατρέων εξελέγη ο Κώστας Πελετίδης. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Κώστας Πελετίδης δήλωσε ότι «ο λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας».

Αυτοδιοικητικές Εκλογές – Κασσελάκης: Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη

«Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια. Οι στόχοι που έχουμε βάλει για την προκοπή της πόλης μας, μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς», τόνισε ο Κώστας Πελετίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Πελετίδη:

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Πού έχει κλειδώσει το αποτέλεσμα και πού υπάρχει «ντέρμπι» – Η εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών

«Ο πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας. Η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος, των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν έγινε κατορθωτό.

Συνεχίζουμε, όλοι μαζί. Δεν μένουμε στην περιγραφή. Οι ανάγκες της πόλης μας και τα βάσανα του πατραϊκού λαού έχουν αιτίες. Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια. Ό, τι χάνουμε εμείς το κερδίζουν οι λίγοι. Η μαχητική διεκδίκηση, το δίκιο μας από την εκάστοτε κυβέρνηση θα συνεχιστεί. Οι στόχοι που έχουμε βάλει για την προκοπή της πόλης μας, μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: H μάχη στις έξι Περιφέρειες – Δείτε ποιοι προηγούνται

Η νίκη έρχεται από τον πατραϊκό λαό, από όλους αυτούς με τους οποίους πορευτήκαμε για χρόνια, γνωριστήκαμε, δώσαμε μάχες και συνεχίζουμε μαζί. Και θα συνεχίσουμε και σε αυτό τον δρόμο, θα έρθουν και οι υπόλοιποι που δεν μας έχουν εμπιστευθεί σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αλλά όσοι έχουν καρδιά και ψυχή θα βρεθούμε στον κοινό δρόμο. Να έχουμε αυτά που δικαιούμαστε στην Πάτρα».


Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ