Παπαδημούλης στον Realfm 97,8: Απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό debate Κασσελάκη – Αχτσιόγλου

Ο αντιπροέδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 μετά τις εκλογές της Κυριακής, ζήτησε να γίνει debate μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου. 

Καραμέρος στον Realfm 97,8: Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο – Να μην πάμε σε δεύτερο γύρο

«Το θετικό μήνυμα ήταν η υψηλή συμμετοχή. Ήταν μήνυμα ελπίδας αλλά και ευθύνης. Το αποτέλεσμα με το σαφές προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και η ισχυρή καταγραφή της Έφης Αχτσιόγλου έχουν μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτή τη στιγμή, θέλω να πω, καθώς μπροστά μας έχουμε ένα δεύτερο γύρο, τα αποτελέσματα του οποίου δεν είναι “κλειδωμένα”, πως είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό debate».

«Είναι ανοιχτό το αποτέλεσμα του Β γύρου, καθώς μια δεξαμενή χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε στον Α γύρο και έχουν δικαίωμα ψήφου και δεύτερον το ποσοστό που συγκέντρωσαν οι 3 υποψήφιοι που έμειναν εκτός Β γύρου, είναι υπερδιπλάσιο της απόστασης που χωρίζει την Έφη Αχτσιόγλου από τον Στέφανο Κασσελάκη. Το σημαντικό είναι ότι όποια ή όποιος εκλεγεί στον Β γύρο, θα έχει έναν ισχυρό δεύτερο και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να δοθούν μηνύματα ενότητας και προοπτικής» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

«Είναι σημαντικό ο επικεφαλής του κόμματος να είναι παρόν στη Βουλή τα επόμενα 3 ή 4 χρόνια, γιατί τη μάχη πρέπει να την δίνουμε και στην κοινωνία και στους θεσμούς» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ