Παπαδημούλης στον Realfm 97,8: Αναρωτιέμαι γιατί ο Μητσοτάκης καλύπτει Γεωργιάδη – Βορίδη

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Στραβελάκη, χαρακτηρίζοντας χουντικούς τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.

“Όσοι μηδενίζουν τη σημασία και το σημαντικό θετικό βήμα της εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια κάνουν τεράστιο λάθος… Φυσικά δεν περνάμε από την Κόλαση στον Παράδεισο, αποκτούμε μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας αλλά πρέπει με σύνεση, με ευθύνη, κάνοντας μαθήματα τα παθήματα της χρεοκοπίας και των μνημονίων, να χτίσουμε το σχέδιο για την επόμενη μέρα” είπε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

“Χρειαζόμαστε στη νέα περίοδο σοβαρό πολιτικό διάλογο, πιο ήπιο πολιτικό κλίμα και να αποφύγουμε ένα κλίμα εμφύλιου διχασμού… Νομίζω ότι είναι πολύ σωστή η επισήμανση του Πρωθυπουργού ότι εάν δεν κάνουμε μαθήματα τα παθήματα της χρεοκοπίας και των μνημονίων τότε θα κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη”.

“Η βασική αντιπαράθεση ενόψει των επόμενων εκλογών που θα είναι πολωτική, θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που με δυσκολίες, με συμβιβασμούς, με αδυναμίες, με λάθη έβγαλαν την Ελλάδα από το μνημόνια και σε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα και την έβαλαν στα μνημόνια. Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού είναι αυτή η αντιπαράθεση να γίνει με επιχειρήματα, με πρόγραμμα, με στοιχεία, με απολογισμό, με ιδέες, όχι με μίσος, με λάσπη, με fake news, με εμφύλιο διχασμό… Αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουμε μία προσπάθεια μέσα από ένα εμπόριο μίσους, κινδυνολογίας και μηδενισμού αποδόμησης του Πρωθυπουργού και επιτάχυνσης των εξελίξεων. Θα αποτύχει και αυτή η προσπάθεια της ΝΔ και της διαπλοκής” ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης και σημείωσε:

“Ο πολύς ο κόσμος δεν θέλει να εκπροσωπείται από κραυγές τύπου Βορίδη και Γεωργιάδη. Αναρωτιέμαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί καλύπτει δια της σιωπής του αυτό το ακροδεξιό κρεσέντο του αντιπροέδρου του και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου που είναι πατεντάτα χουντικοί. Είναι τόσο αδύναμος; Αναρωτιέμαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλύπτει δια της σιωπής του αυτές τις ακροδεξιές κραυγές, τις γεμάτες μίσος και διχασμό, επειδή συμφωνεί ή επειδή είναι τόσο αδύναμος απέναντι στην ακροδεξιά του πτέρυγα;”

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δήλωσε ότι “δυστυχώς για την Φώφη Γεννηματά, το γεγονός ότι ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της ΝΔ σε ένα αντι – ΣΥΡΙΖΑ κρεσέντο, καθιστώντας το ΚΙΝΑΛ ουραγό της ΝΔ, επιφυλάσσει κατά τη γνώμη μου στις επόμενες εκλογές στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ένα χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ