Παπαδημούλης: Να μας πουν ποιοι και πόσα

Παπαδημούλης: Να μας πουν ποιοι και πόσα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τις υποψηφιότητες Καρυπίδη και Βουδούρη, αλλά και για την υπόθεση των βουλευτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.

«Ζήτησα να συνεδριάσει η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για να γίνει πράξη το αυτονόητο. Εγώ θα προτείνω στην επιτροπή να μας ενημερώσει το υπουργείο Οικονομικών, για ποιους πρόκειται, για ποια ποσά πρόκειται, έτσι ώστε με την βοήθεια των ορκωτών μας λογιστών να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», ήταν το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη για τους βουλευτές που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και των Εθνικών εκλογών όποτε και αν γίνουν θα δώσει μια πιο καθαρή διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ακόμα και στις δημοσκοπήσεις του Mega στην εκπομπή του Πρετεντέρη, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει κεφάλι, τότε πάμε για μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Στην τελευταία δημοσκόπηση που προβλήθηκε σε αυτή την εκπομπή πριν τις εκλογές του 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε 6% και τελικά πήρε 17%…», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Η υποψηφιότητα Καρυπίδη ήταν ένα λάθος που διορθώθηκε γρήγορα. Θα προτιμούσα να μην είχε γίνει. Για την υποψηφιότητα Βουδούρη, κατανοώ τις ενστάσεις αλλά στηρίζω την πρόταση Τσίπρα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, νομίζω ότι η διόγκωση του θέματος μας αδικεί όλους και μας δυσκολεύει να αναδείξουμε και τις υποψηφιότητες σε άλλους μεγάλους δήμους. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μπορεί να διατηρεί και την εσωτερική του δημοκρατία, αλλά και να απάντα στις προκλήσεις των πολιτικών του αντιπάλων».

«Παραμένουμε απολύτως σταθεροί και συνεπής και σε αυτά που είπαμε στις τελευταίες εκλογές. Σε ότι αφορά στο κούρεμα του χρέους, χωρίς τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, ανεξάρτητα από το αν είναι επαχθές ή όχι, δεν είναι δυνατόν η οικονομία να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Αυτή τη φορά και κάθε μέρα που περνάει, αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει ανοιχτά αυτιά. Αυτό που ενοχλεί και φοβίζει και τη ΝΔ και ένα σύστημα διαπλοκής, είναι ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς να κερδίσει τις επόμενες ευρωεκλογές αλλά να είναι νικητής και στις επόμενες εθνικές εκλογές και κορμός της επόμενης κυβέρνησης», σημείωσε ακόμα ο κ. Παπαδημούλης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ