Παπαδημητρίου για Βόζεμπεργκ: «Υπάρχει θέμα μεγάλο και βαρύ με την υποψηφιότητα» – «Να ανακαλέσει δημόσια» ζητά η Ευρωβουλευτής

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έχουν ανάψει οι δηλώσεις του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, αναφορικά με την υποψηφιότητα της Ελίζας Βόζενμπεργκ .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Action24 ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, υπάρχει ένα θέμα «μεγάλο και βαρύ» που ακόμα δεν έχει λυθεί, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Χαρακτηριστικά δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει ένα θέμα. Δεν ξέρω αν έχει λυθεί. Είναι μεγάλο και βαρύ. Έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης».

 

Ε. Βόζεμπεργκ: «Μου επιτίθεται αυθαίρετα και απρόκλητα-Να ανακαλέσει δημόσια»

Στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει νομικά κατά του Μπάμπη Παπαδημητρίου για τις δηλώσεις του αναφορικά με την υποψηφιότητά της, η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Η ίδια μίλησε για απρόκλητη επίθεση που θίγει την υπόληψή της και κάλεσε τον κ. Παπαδημητρίου να ανακαλέσει δημόσια.

Σε ανάρτησή της η κ. Βόζεμπεργκ σημειώνει: «Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ