Πανούσης: Στοίχημα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στις Αχαρνές

Την περιοχή των Αχαρνών επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Ο κ. Πανούσης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Κασσαβό όπου του παρουσίασε το νέο σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Το συγκεκριμένο σχέδιο περιλαμβάνει εμφανή αστυνόμευση ολόκληρο το 24ωρο, αύξηση των πεζών περιπολιών και την επέκταση του αστυνομικού της γειτονιάς στην περιοχή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης δήλωσε αισιόδοξος για το νέο σχέδιο και υποστήριξε πως αποτελεί στοίχημα του υπουργείου να αλλάξει η εικόνα του κόσμου για την περιοχή αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των ίδιων των κατοίκων.

Συνοδευόμενος από τον επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, Στρατηγό Κωνσταντίνο Μαχαιρίνα και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Δημήτρη Αναγνωστάκη παρουσίασαν της λεπτομέρειες του σχεδίου.

Όπως υποστήριξαν με την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας θα δημιουργηθούν πολυδύναμα Αστυνομικά Τμήματα που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αστυνόμευση του εμπορικού τριγώνου της περιοχής με σύγχρονη αντιεγκληματική πολιτική.

Διαβάστε επίσης.

Είχαν κλέψει 145 μοτοσικλέτες – ΦΩΤΟ

ΤΩΡΑ-Ολοκληρώθηκε η κατάληψη στη Siemens – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ