Ουκρανία – Λοβέρδος στον Realfm 97,8: Αυτός που παίζει ρόλο μεσάζοντα καθ’ υπόδειξιν είναι ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή αναφέρθηκε τόσο στη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν όσο και στον πόλεμο στην Ουκρανία

“Καλό είναι που Μητσοτάκης και Ερντογάν μίλησαν σε ένα διαφορετικό κλίμα από ότι στο παρελθόν. Αλλά τα ίδια είχαν συμβεί με τη συνάντηση Σημίτη – Ερντογάν, όπου ο κ. Παπανδρέου τότε την είχε χαρακτηρίσει ιστορική, και στη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα” δήλωσε.

“Έχουν υπάρξει θέλω να πω κι άλλες συναντήσεις σε καλό κλίμα που δεν απέδωσαν και τίποτα το ιδιαίτερο σε θέματα που μας απασχολούν” πρόσθεσε.

“Αυτός που παίζει ρόλο μεσάζοντα καθ’ υπόδειξιν είναι ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός” σχολίασε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

“Όλα όσα κάνει τον τελευταίο καιρό ο Ερντογάν μετά την εκλογή Μπάιντεν για να αλλάξει τα πράγματα με τους γείτονές του, νομίζω ότι τα υποδεχόμαστε όλοι θετικά, αλλά κανείς δεν τα πιστεύει” υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

“Ότι προβλέψεις έχουμε κάνει έχουν πέσει έξω. Όταν έχεις έναν δικτάτορα που φέρεται όπως φέρεται, ότι προσπαθείς εσύ με την λογική να εκτιμήσεις ρισκάρεις να πέσεις έξω. Άρα δεν μπορώ να πω πώς θα τελειώσει όλο αυτό. Ωστόσο διαπράττονται εγκλήματα πολέμου” ανέφερε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ