Δημήτρης Κοντομηνάς: Το περιστατικό στο νοσοκομείο με γνωστό πολιτικό – Όσα αποκάλυψε ο γιατρός του

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Ο γιατρός του επιχειρηματία, αποκάλυψε ένα περιστατικό όταν γνωστός πολιτικός τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

Αποκαλύψεις για το διάστημα της νοσηλείας του Δημήτρη Κοντομηνά έκανε ο γιατρός του, Δημήτρης Λινός, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Ήταν επιλεκτικός. Όταν ήταν στο νοσοκομείο, σε φάση που είχε επικοινωνία, στον 17ο όροφο ήταν ένας γνωστός πολιτικός ο οποίος επισκέφθηκε κάποιον άλλον και λέει: ‘Κύριε Κοντομηνά είμαι ο τάδε, σας ξέρω κτλ’… και του απάντησε ‘δεν σας ξέρω εγώ κύριε’. Και όταν έφυγε είπε ‘τον ξέρω, αλλά…’ και έκανε αρνητικά σχόλια», αποκάλυψε ο γιατρός του.

«Τα τελευταία δύο χρόνια η επαφή του με τον κόσμο ήταν μηδενική. Χρειάστηκε να κάνουμε και τραχειοστομία, δηλαδή και τεχνικά δεν μπορούσε να μιλήσει. Είναι πολύ σκληρό να είσαι φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα, όμως, κατά την άποψη τη δική μου, είχε το μυαλό του» ανέφερε ο κ. Λινός.

Σε ερώτηση για το αν τον επισκέπτονταν γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Δημήτρης Λινός εξήγησε ότι η οικογένεια και οι γιατροί του Δημήτρη Κοντομηνά δεν επέτρεπαν επισκέψεις.

«Ο γαμπρός του τον αγαπούσε πολύ και μου είπε “σας παρακαλώ κ. καθηγητά να τον κοινωνήσετε στη ΜΕΘ”. Τον κοινωνώ, γίνεται άλλος άνθρωπος, ήταν Παρασκευή και έφυγα. Περίμενα μέχρι το βράδυ να έχει φύγει. Μου έλεγαν “τι του έκανες του Κοντομηνά”; Ξαναπήγε στο δωμάτιο και έζησε ακόμα έναν μήνα» ανέφερε ο κ. Λινός ο οποίος όπως είναι γνωστός έχει χειροτονηθεί ιερέας.

«Το μεγαλείο και το δράμα είναι ότι δεν έφυγε “φυτό”. Έφυγε ένας ζωντανός άνθρωπος» κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ